home » bedrijven » Bouw »

VPG ALUMINIUM RAMEN EN GEVELTECHNIEK B.V.

Touwslager 38
5253 RK Nieuwkuijk

Tel. (073) 5119472

E-mail: info@vpgalu.nl
Website: www.vpgalu.nl

Aantal medewerkers: 17
Kwaliteitsnorm:
- VMRG
- VPGI

VPG verzorgt het allemaal

VPG Aluminium Ramen & Geveltechniek is een begrip in de regio als het gaat om aluminium ramen, deuren en gevels. Met ruim 40 jaar werkervaring bedienen wij uiteenlopende opdrachtgevers van perfect stijlvolle gevels. Van aanvraag tot oplevering, van kleinschalige projecten zoals nieuwbouw van een woning tot grootschalige projecten zoals bedrijfshallen, VPG verzorgt het allemaal.

Sinds 1996 produceren wij aluminium ramen, deuren en gevels. Eerst vanuit de Kerkstraat in Nieuwkuijk, maar na enkele jaren groeide VPG daar uit zijn jasje. Daarom zijn wij in augustus 2011 verhuisd naar bedrijventerrein Het Hoog, aan de overkant van de A59. De prachtige nieuwe locatie biedt meer logistieke ruimte, waardoor er nog efficiënter gewerkt kan worden. Elementen kunnen we daar nog groter maken waardoor onze productiviteit aanzienlijk is verhoogd.

Wij denken met de klant mee

Dagelijks streeft een toegewijd en gekwalificeerd team van dertien medewerkers en een vaste club ZZP’ers ernaar stijlvolle en perfecte gevels te realiseren. Vanaf het begin van het project denken wij met de klant mee en zullen waar nodig voorzien van een advies op maat. Uitdagingen gaan we daarbij nooit uit de weg. Bij VPG staan kwaliteitsverbetering en een open communicatie met onze relaties continu voorop, elke dag opnieuw.

Aluminium producten

Al onze producten worden gemaakt van aluminium, niet alleen omdat het een ongelofelijk sterk en licht materiaal is maar ook omdat het weinig onderhoud nodig heeft, corrosiebestendig is en energiezuinig. Het basisproduct aluminium heeft een zeer lange levensduur en levert hierdoor een belangrijke bijdrage aan het milieu. Doordat aluminium een sterk materiaal is kunnen er kozijnen worden gemaakt met een zeer slanke profilering. Dit maakt van aluminium een materiaal dat ook geschikt is voor renovatieprojecten en voor het vervangen van stalen kozijnen. De aluminium gevelelementen kunnen wij in nagenoeg elke kleur leveren.

Eigen machinepark

VPG heeft een eigen calculatieafdeling en een tekenkamer. Eenmaal uitgetekend bestellen wij het benodigde glas en de profielen bij onze vaste leveranciers. Om een constante kwaliteit te kunnen blijven garanderen hebben wij ervoor gekozen een aantal partnerships aan te gaan met betrouwbare en kwalitatief goede leveranciers, zoals Alcoa en Reynaers voor de aluminium profielen en Pilkington en AGC voor de beglazing. Zodra die materialen binnen zijn gaan ze naar ons eigen machinepark. Daar vindt de volledige productie plaats van de aluminium ramen, deuren en gevels. Eenmaal gereed monteren onze gespecialiseerde medewerkers zelf op locatie. Ook na de oplevering zijn wij onze uitlopende opdrachtgevers van dienst bij het uitvoeren van bijvoorbeeld reparaties van inbraakschade, kleine klussen, jaarlijks onderhoud van gevelelementen, het aanpassen van hang- en sluitwerk volgens het politiekeurmerk etc.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!