VRIAN PROJECTS B.V.

Logo VRIAN PROJECTS B.V.

Arnsbergstraat 9c 11, 7418 EZ Deventer
Postbus 69, 7400 AB Deventer

Tel. (0570) 544448
Fax (0570) 544404
E-mail: office@vrian.nl
Website: www.vrian.nl

VRIAN projects B.V. is een klein bedrijf met veel ervaring in projectmanagement, training en advies bureau in de agrarische- en voedselsector. Zij verzorgt alle benodigde ondersteuning bij al uw (internationale) projecten van financiering tot uitvoering/administratie en evaluatie. VRIAN huurt zo nodig extra specialisme in voor een opdracht. Deze werkwijze resulteert bij VRIAN in lage overheadkosten die aan de klanten doorberekend hoeven worden.

Projectmanagement van begin tot eind

VRIAN heeft jarenlange ervaring met het realiseren van complexe trajecten van organisatie ontwikkeling, door de vele verschillende opdrachten die het bedrijf de afgelopen 22 jaar heeft begeleid en uitgevoerd. Hoewel  VRIAN zich voornamelijk richt op de agri-foodsector, beperkt het zich daar al lang niet meer toe en kan ook voor marketing, investeringsbegeleiding en matchmaking het internationale netwerk van VRIAN ingezet worden. VRIAN beschikt  over de ijzersterke combinatie van strategie & praktische uitvoering in profit en nonprofit omgeving.

Strategie & uitvoering

De projecten variëren van het opstellen van financieringsaanvragen, haalbaarheidsstudies in binnen en buitenland, het ontwikkelen van internationale samenwerking en investeringen tot de begeleiding bij marktintroducties in Oost Europa, Afrika en Oost Azie. Tijdens het gehele project voorziet VRIAN u van advies, doet het onderzoek voor u, en kan vervolgens de aanbevelingen implementeren en voor u uitvoeren. Of het nu gaat om een marktintroductie, het ontwikkelen van marketinginstrumenten, dagelijks projectmanagement of enkel het financiële beheer van het project; VRIAN kan u overal bij ondersteunen. Daarbij waakt zij uiteraard over de door u beoogde doelen en resultaten.

Internationaal georiënteerd

Projecten in de landen aan de Oostzee tot aan de Adriatische zee en Turkije maar ook in Oost Afrika en bijvoorbeeld Cambodia en Algerije; VRIAN heeft in de afgelopen jaren een zeer groot netwerk van bedrijven en experts opgebouwd. Zij weet als geen ander welke regelgeving van toepassing is, en op welke steunprogramma’s en subsidies er aanspraak gemaakt kan worden. Het grote netwerk kan tevens ingezet worden om internationale commerciële activiteiten op te zetten en partners in het buitenland te zoeken.  Zo kunnen zowel Nederlandse als buitenlandse bedrijven samen met VRIAN in- en exportkansen benutten.

Ondersteuning bij EU-regelgeving

VRIAN geeft advies en helpt bij de voorbereiding van kandidaat EU-lidstaten op de regelgeving die EU-toetreding met zich meebrengt. Ook zijn de experts van VRIAN ervaren in het inrichten en trainen van (overheids-)organisaties in die landen. VRIAN is hierdoor een expert geworden in het inrichten en evalueren van efficiente toezichts en controle organisaties van de overheid op alle terreinen die met de agrarische sector, voedsel keten en natuur te maken hebben.

Financiële partner

Een transparante en degelijke financiële administratie staat bij VRIAN hoog in het vaandel. Deze verzorgt zij dan ook graag voor u. Profiteer ook van haar kennis van subsidies en marktontwikkeling in het buitenland. Laat het ontwikkelen van gerichte investeringsvoorstellen en de realisatie van winstgevendheid met een gerust hart aan uw partner VRIAN over. Vanwege onze systematische doelgerichte administratieve procedures kunnen we de kosten van externe (accountant) controles voor de klant tot een minimum beperken.

Maatschappelijk betrokken

VRIAN initieert en stimuleert maatschappelijke en duurzame initiatieven. Zo zijn met behulp van VRIAN diverse goede doelen ondersteund in gezondheidszorg, voedselzekerheid en onderwijs. VRIAN biedt diensten aan voor het ontwikkelen van hulpmiddelen voor ecologisch onderwijs (ecobox).

Thema’s als voedselveiligheid en armoedebeperking hebben haar aandacht. VRIAN beschikt over ervaring met het inrichten en opstarten consumenten betrokkenheid bij het functioneren van en de communicatie door inspectieorganisaties in voedselkwaliteit en bijvoorbeeld dierenwelzijn en natuur.  De komende tijd zal VRIAN haar internationale expertise en netwerk betrekken bij het verspreiden van meer duurzame landbouwtechnieken (Good Agricultural Practice) en handelspraktijken (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) zowel in Europa als minder ontwikkelde regio’s op de wereld.