WDH CYLINDERS B.V.

Logo WDH CYLINDERS B.V.

Meerheide 104
5521 DX Eersel

Tel. (0497) 385 877

E-mail: info@wdh.nl
Website: www.wdh.nl

Als zelfs je klanten de eigen leveranciers aanraadt om een kijkje te nemen bij WDH Cylinders, dan doe je iets heel goed. De crux van dat verhaal is, dat het Eerselse bedrijf niet alleen topkwaliteit levert, maar ook in het hoofd kruipt van zijn klanten. Meedenken, werken op basis van best practises en meelopen in de ontwikkelingen die klanten doormaken, leveren onder aan de streep uiteindelijk de beste producten op.

Hydraulische cilinders

WDH Cylinders ontwerpt, bouwt, repareert, reviseert en modificeert hydraulische cilinders voor de maritieme en industriële sector. Alleen het beste is goed genoeg -, en daarom moet je samenwerken met bedrijven die met hun specifieke expertise een wezenlijke bijdrage leveren aan die producten. Zodat ze aan de hoge eisen die WDH Cylinders en de klanten eraan stellen kunnen voldoen.

Professionele kennis en kunde

De professionaliteit van het in 1993 opgerichte bedrijf zie je op alle vlakken terug. Hiërarchie tussen de afdelingen is er niet. Kennis en kunde kunnen dus vrijelijk stromen. Daardoor is het niveau van dienstverlening ongekend hoog. Niet voor niets zijn de klanten de beste ambassadeurs.

Kennis en kunde kunnen alleen optimaal worden benut als er met het beste materiaal en componenten wordt gewerkt. Dat is niet meer dan logisch: hydraulische cilinders zijn het pompend hart binnen een industriële of maritieme omgeving. Dat pompend hart moet altijd werken, onder alle omstandigheden: koud, warm, nat, vuil of zout.

Kennis van vandaag is morgen weer verouderd. Verbeteren kan altijd. Om die slag bij onder meer cilinder-, constructie- en sterkteberekeningen telkens weer te maken, besteedt WDH Cylinders veel aandacht aan het onderhouden van kennis, kunde en vakmanschap. En het bedrijf is tot op de dag  van vandaag op de hoogte van de meest actuele eisen die worden gesteld door de keuringsinstanties  Lloyd’s, Bureau Veritas, DNV, CCS en ABS. Daarnaast is het door Lloyd’s Nederland bevoegd tot het overstempelen van materialen met een 3.1- of 3.2-certificaat.

Duurzame continuïteit, winstgevendheid, zo min mogelijk onverwachte kosten. Dat zijn voor de klanten, zeker in  de bagger- en offshore sector, de belangrijkste pijlers voor een gezonde en op de toekomst gerichte bedrijfsvoering. In die Total Cost of Ownership speelt WDH Cylinders een cruciale factor.

Het glas is bij WDH Cylinders altijd half vol. Met andere woorden: voor elk  hydraulisch probleem is er een oplossing - altijd. Nog nooit hebben de engineers met hun jarenlange ervaring, inventiviteit en 3D CAD-kennis een probleem niet kunnen tackelen. Zij vinden altijd een oplossing: effectief én duurzaam.

Vertrouwen

Elke goede samenwerking is gebouwd op vertrouwen. Vertrouwen in op tijd de afspraken nakomen, vertrouwen in een uitstekend product, vertrouwen in het probleemoplossend vermogen van WDH Cylinders.  Als er toch een kink in de kabel komt - het blijft mensenwerk -, dan worden klanten onmiddellijk op de hoogte gesteld. En ze kunnen er op vertrouwen dat de kink in de kabel wordt rechtgetrokken. Want problemen moet je hoe dan ook oplossen.

Industriële en maritieme partner

WDH Cylinders uw industriële en maritieme partner voor:

  1. Op maat gemaakte cilinders
  2. Draaidoorvoeren
  3. Zuigeraccumulatoren
  4. Reparatie, revisie en modificatie van hydraulische cilinders