WIJFFELS TILBURG

Kapt. Hatterasstraat 8
5015 BB Tilburg

Tel. (013) 5440840

E-mail: info@wijffels.nl
Website: www.wijffels.nl

Aantal medewerkers: 10

Wijffels Tilburg komt met specifieke oplossingen voor ieder kantoor

Als mede-eigenaar van een zaak in kantoormeubilair en kantoorartikelen zag Kevin Wijffels de afgelopen tien jaar een grote trend: de interesse van kantoren in het inmiddels bekende flexwerken nam steeds verder toe. Zo ontstond tegelijkertijd minder vraag naar standaard bureaus en werkplekken. Het leidde wel tot een andere behoefte: werknemers laten werken vanuit het ‘zit-sta-principe’. Een gezonde manier van werken op kantoor werd steeds belangrijker. Met haar meubilair en bureaustoelen speelt Wijffels uit Tilburg direct in op die behoefte.

En er waren nog meer nieuwe geluiden te horen. Wat te denken van de akoestiek in een kantooromgeving? Daar wordt veel meer bij stilgestaan dan pakweg twintig jaar geleden. Wijffels verzorgt wanddecoratie, heeft ideeën over lampen aan het plafond en plaatst scheidingswanden of beplanting rondom de bureaus.

Van grote klanten tot éénpitters

Simpelweg vijf nieuwe bureaus en vijf nieuwe stoelen of een compleet nieuwe inrichting van een kantoor, dat maakt voor het bedrijf geen verschil. Wijffels biedt het, van huismerken tot de bekendere merken. Een hele grote klant of een éénpitter: voor het familiebedrijf geldt dat iedere klant er één is.

Familiebedrijf

Voor Kevin voelde het bedrijf altijd al vertrouwd. Niet gek als je beide ouders hier altijd hebt zien werken. Het is nu 28 jaar geleden dat zijn ouders Wijffels startten. Tweeënhalf jaar geleden werd hij mede-eigenaar. Voorlopig steunt het bedrijf op de expertise van de twee generaties. En wanneer vader en moeder de AOW-gerechtigde leeftijd bereiken, kan Kevin altijd terugvallen op de jarenlange ervaring van zijn ouders.

Montage in eigen beheer

Het drietal werkt samen met vier andere medewerkers. Die extra handjes zijn volop nodig, want Wijffels heeft het monteren van meubilair in eigen beheer. Een bewuste keuze, zodat de klant telkens met een vast aanspreekpunt te maken heeft.

Sfeersetting op een kantoor

De klant klopt bij Wijffels aan en indien gewenst, levert ze het complete plaatje. Dat is iets wat vader en zoon sowieso graag doen: op locatie met specifieke oplossingen komen voor de totale inrichting van een kantoor. Hier adviseren ze bedrijven over in hoogte verstelbare bureaus en elektrisch verstelbare sta-zittafels, maar ook over dynamische zitkrukken en driedimensionale bureaustoelen. Tijdens zo’n proces is regelmatig sprake van samenwerking met een architect. Dan zoekt Wijffels de juiste artikelen in combinatie met de sfeersetting die de architect voor ogen heeft.

Klantenkring

Nauwe samenwerking is er ook met partners in de regio. Het grootste gedeelte van de klanten bevindt zich in de regio Tilburg, Den Bosch, Eindhoven en Breda. Bedenk daarbij dat een grote groep klanten vestigingen door heel Nederland heeft, dus ook daar komt Wijffels over de vloer. Dat kunnen overheidsinstellingen zijn, net zo goed als zorginstanties en bedrijven.

Kantoorartikelen

Naast de zorg voor een compleet interieur vindt Wijffels het net zo belangrijk klanten te voorzien in de behoeften aan kantoorartikelen. Dit aanbod in meer dan duizenden artikelen varieert van toners tot schrijfwaren en van schoonmaakproducten tot kopieerpapier. Uniek in de regio is de mogelijkheid producten uit het assortiment direct af te komen halen, bij de afhaalbalie. En bij directe levering is alles de volgende werkdag in huis.

Afspraak maken

Wie verzekerd wil zijn van de aanwezigheid van Kevin of zijn vader in de showroom aan de Kapitein Hatterasstraat, maakt een afspraak via de website. In de showroom staat ook tweedehands meubilair. Wie zelf meubilair kwijt wil, kan dit bij Wijffels inruilen.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!

Bedrijven in dezelfde branche