home » bedrijven »

WIJNHANDEL IN DE BLAUWE DRUIF

Steenbokstraat 30, 6531 TH Nijmegen

Tel. (024) 3557346
E-mail: info@dedruif.nl
Website: www.dedruif.nl

Wijnhandel “in de Blauwe Druif” is sinds 30 jaar een begrip in Nijmegen en omgeving,  gelegen aan de Steenbokstraat 30 te Nijmegen.

In onze winkel vindt u onder meer een zeer uitgebreid assortiment Wijnen (meer dan 300 soorten) uit diverse landen, verschillende soorten binnenlands en buitenlands gedistilleerd en natuurlijk diverse speciaal bieren en pils. Heeft u een specifieke wens voor een bepaalde drank dan nemen wij graag contact op de meer gespecialiseerde leveranciers. Vraag ons gerust en daag ons uit!  Wij zijn u graag van dienst.

In 2003 hebben wij de winkel uitgebreid met 100 m2 en realiseerden een prachtige wijnkelder met daarin exclusieve wijnen, whisky’s en cadeau artikelen. Beslist de moeite waard om eens een kijkje te komen nemen! Daar vindt u naast ons uitgebreide wijnassortiment, malt Whisky's met meer dan 100 verschillende soorten uit Schotland, Amerika en Ierland.

Ook op het gebied van tapverhuur en het verzorgen van drank op uw feest staan wij graag voor u klaar. Vraag naar onze prijslijsten of kom naar de winkel en laat u adviseren door een van onze vakkundige medewerkers.

Tenslotte, wilt u eens een avondje uit, professioneel leren wijnproeven of eens met collega’s, familie of vrienden een avond ontspannen? Wij verzorgen Wijnproeverijen, WSET wijncursussen en de workshop Speechen bij een Goed Glas Wijn desgewenst op lokatie.  Vraag gerust naar de uitgebreide mogelijkheden.

Machiel Otten (1975) is vinoloog en eigenaar van wijnhandel ‘In de Blauwe Druif’ en studeert momenteel aan het prestigieuze Institute of Masters of Wine in Londen.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!