WISSENRAET VAN SPAENDONCK TILBURG B.V.

Reitseplein 8, 5037 AA Tilburg
Postbus 4076, 5004 JB Tilburg

Tel. (013) 5944594
Fax (013) 5944740
E-mail: info@wispa.nl
Website: www.wispa.nl

Aantal medewerkers: 70

Wissenraet Van Spaendonck is toonaangevend als het gaat om belangenbehartiging, management en ondersteuning van verenigingen, belangenorganisaties en samenwerkingsverbanden. Op basis van onze expertise in maatschappelijke en economische thema's zetten wij onze kennis en ervaringen in voor het managen van uw organisatie. Effectiviteit en ledentevredenheid vormen hierbij de belangrijkste speerpunten.

Professionals in uw branche

We hebben de beschikking over een uitgebreid netwerk van juristen, economen, bedrijfskundigen, beleids- en organisatiewetenschappers. Stuk voor stuk procesmanagers die hun vak succesvol weten te koppelen aan de praktijk van uw branche en organisatie.

Wat we ook voor u kunnen betekenen, we hebben altijd de ambitie om uw organisatie naar een hoger niveau te tillen. Het gaat er bij ons dan ook niet om wat we voor u doen, maar wat we voor uw collectief kunnen bereiken. Dat betekent continu de blik gericht houden op de maatschappelijke omgeving en kritisch blijven op bestaande activiteiten en programma's.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!

Bedrijven in dezelfde branche