home » bedrijven » Bouw »

WISSING B.V., TECHNISCH BURO

Logo WISSING B.V., TECHNISCH BURO

Dillenburgstraat 27c
5652 AM Eindhoven

Tel. (040) 2517772

E-mail: info@tbwissing.nl
Website: www.tbwissing.nl

Vestigingsjaar: 1946

Elektrotechnisch installatieburo

Technisch Buro Wissing BV gevestigd te Eindhoven is sinds 1946 uitgegroeid tot een gerenommeerd elektrotechnisch installatieburo.

Onze werkzaamheden liggen voornamelijk in renovatie en nieuwbouw van elektrische installaties, brandmeld- en inbraaksystemen, toegangscontrolesystemen, deurvideo- en intercom installatie, datanetwerken en mechanische ventilatiesystemen van woningen en bedrijven. Tevens beschikken we over een 24 uurs storingsdienst.

Meedenken met onze opdrachtgevers is voor ons vanzelfsprekend. We hebben een sterke klantenkring opgebouwd in de wereld van de utiliteitsbouw de
woningbouwverenigingen, aannemers en beheermaatschappijen in Zuid-Nederland.

Brandmeld- en ontruimingsinstallaties       

Als erkend branddetectiebedrijf zijn we in staat om een brandmeldinstallatie te ontwerpen aan de hand van een goedgekeurd PVE. Indien er 1 eisende partij is maken we in eigen beheer een PVE. De installaties worden enkel met vakbekwaam personeel aangelegd. Na aanleg en oplevering wordt voor de aangelegde installaties een onderhoudscontract afgesloten en deze worden in onze jaarplanning opgenomen.

Ook het overnemen van bestaande brandmeldinstallaties komt steeds vaker voor.

Elektrotechnische installaties         

Sinds 1946 geven wij advies over elektrotechnische installatie voor bedrijven en particulieren, maken een ontwerp en bespreken dit met de opdrachtgever. Vervolgens wordt op autocad het definitieve ontwerp getekend en gecalculeerd. Bij opdracht wordt de installatie aangelegd conform de geldende normen en voorschriften. We zijn sterk in renovatieprojecten en uitbreidingen van bestaande installaties. Denk hierbij ook aan het aanleggen van noodverlichtinginstallaties in bestaande gebouwen.

Service en onderhoud              

Voor woningbouwverenigingen en vastgoedbeheerders leveren wij een snelle en goede service, 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Onze bekwame monteurs rijden in volledig geoutilleerde service-auto’s. Het zijn specialisten die meedenken met de opdrachtgever. Belangrijk onderdeel van onderhoud en service zijn onderhoudscontracten voor mechanische ventilatie, brandmeldinstallaties, remplace van lichtbronnen en noodverlichtingsinstallaties bij appartementcomplexen, bedrijfspanden, winkelcentra en bankengebouwen.

Deurvideo-intercominstallaties       

Het aanleggen van een deurvideo of intercominstallatie in woongebouwen of bedrijven.
Vaak wordt een verouderde intercominstallatie in een appartementcomplex vervangen door een deurvideo-installatie. Veelal kunnen we van de bestaande bekabeling gebruik maken, anders zal deze opnieuw aangelegd worden. Meestal gaat dit in combinatie met het aanpassen van een bellentableau in een postkast of het geheel vervangen van een postkast.

Voor het leveren van een postkast hebben wij een vaste leverancier, het inbouwen nemen wij ook voor onze rekening. 

CCTV systemen en toegangscontrole       

Het ontwerpen van een CCTV-installatie naar wensen van de opdrachtgever. Hierbij is een goed advies erg belangrijk om opdrachtgever een juiste indruk te geven wat men van een CCTV systeem kan en mag verwachten. De installaties worden volledig in eigen beheer aangelegd. Meestal wordt gebruik gemaakt van kleurencamera’s in een slagvaste dome behuizing en worden de beelden op een harddisk recorder opgenomen.
Bij kantoorpanden, ingangen van woongebouwen of bedrijven wordt vaak gebruik gemaakt van een toegangscontrolesysteem. Deze worden door ons aangelegd en soms wordt er een koppeling met een CCTV-installatie gemaakt.

Het beheren van dit systeem kan door ons, of in eigen beheer worden uitgevoerd.   

Woongemak-domotica installaties 

We zijn een vaste partner en totaal installateur van IRS woon- gemaksystemen.
Het systeem laat door middel van digitale deurvideo zien wie er aan de deur staat, fungeert als inbraak- en brandmeldinstallatie, functioneert als boodschappendienst en laat bewoners communiceren middels een IP camera.

Dit betekent voor ons de aanleg van de complete infrastructuur en databekabeling, installatie van alle componenten, in bedrijfstelling en een eerste instructie aan de bewoners.

Mechanische ventilatiesystemen         

Het aanleggen en onderhouden van mechanische ventilatiesystemen in woongebouwen of eengezinswoningen. Bij renovatie van een appartementcomplex worden vaak de dakventilatoren vervangen en in de woningen hiervan worden de ventilatieventielen vervangen en opnieuw ingeregeld. In eengezinswoningen worden vaak de ventilatieboxen en de ventilatieventielen vervangen en opnieuw ingeregeld. Indien er in bovengenoemde woningen motorloze wasemkappen op het systeem zijn aangesloten worden deze ook door ons onderhouden of vervangen. Ook het onderhouden van WTW units wordt door ons uitgevoerd.

Data netwerken     

Het aanleggen van databekabeling in woongebouwen, kantoren of bedrijfspanden.
Het leveren en monteren van outlet`s, patchkasten alsmede het volledig testen van de gehele bekabeling en aansluitingen.

Wij verzorgen:

  • Elektotrechnische installaties
  • Brandmeld- en ontruimingsinstallaties
  • Deurvideo-intercomsystemen
  • CCTV systemen en toegangscontrole
  • Mechanische ventilatiesystemen
  • Data Telecom netwerken        

Mocht u gebruik willen maken van onze expertise, dan staan wij u graag te woord.