WVS

Logo WVS

Bosstraat 81
4704 RL Roosendaal
Postbus 1130
4700 BC Roosendaal

Tel. (0165) 596500 (Algemeen)
Tel. (0165) 596555 (Zakelijk)

E-mail: info@wvs.nl (algemeen)
E-mail: verkoop@wvs.nl (zakelijk)
Website: www.wvs.nl

WVS haalt er uit wat er in zit!

Als sociale werkvoorziening weet WVS de kracht van mensen te benutten. Dit zorgt dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt weer zo regulier mogelijk werk doen en levert ondernemers veel (maatschappelijke) voordelen op.

Producten en diensten

Al sinds 1974 zorgt WVS voor de regie en uitvoering van de Wet Sociale Werkvoorziening. Destijds nog voor 24 West-Brabantse gemeenten, nu zijn dit er als gevolg van fusies nog negen. Inmiddels worden dagelijks 3000 mensen ontwikkeld om zo regulier mogelijk werk te doen. Het levert de maatschappij onder andere vakbekwame schoonmakers, schilders, stratenmakers en postbezorgers op. En dit is slechts een greep uit de producten en diensten waarmee wij bedrijven ontzorgen. Een overzicht:

  1. Individuele- en groepsdetachering
  2. Co-packing
  3. Businesspost & Service
  4. Groenvoorziening
  5. Schoonmaak
  6. Stratenmakers
  7. Schilders
  8. Aluminium & Assemblage
  9. Kabelbomen & Elektro
  10. Grafische afwerking

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Naast dat WVS u met allerlei producten en diensten kan bedienen, leveren wij u ook een duidelijk maatschappelijk voordeel. Verantwoord en duurzaam ondernemen is de toekomst. Bedrijven kijken al lang niet meer alleen naar hun eigen gewin, maar zijn zich bewust van hun maatschappelijke rol en de verantwoordelijkheid die hier bij komt kijken. Zaken doen met WVS-groep betekent dat u hier waarde aan hecht. Door diensten aan onze organisatie uit te besteden, helpt u mensen namelijk weer aan het werk.

Uw voordelen

Denk niet dat uw inzet onopgemerkt blijft. Maatschappelijk verantwoord- en duurzaam ondernemen werkt gelukkig aanstekelijk. Bedrijven die hier actief mee aan de slag gaan, hebben een streepje voor bij opdrachtgevers, kredietverleners of subsidieverstrekkers. En ook zakelijke relaties letten steeds meer op uw maatschappelijke bijdrage. Als u met ons in zee gaat, zorgen wij  er bovendien voor dat u de aandacht krijgt die u verdient. U kunt hierbij denken aan testimonials in businessmagazines of promotie via andere kanalen (video, jaarverslag, netwerkbijeenkomsten).

Maatwerk scheelt tijd en geld

Wij beschikken over een breed scala aan individuele producten en diensten, maar we bieden het bedrijfsleven ook steeds vaker maatwerk via een totaalconcept. Dit betekent: één adres voor al uw diensten, één aanspreekpunt en één factuur. En dat scheelt u veel tijd en geld.

Diverse organisaties hebben al gekozen voor het totaalconcept van WVS, bent u de volgende?

Interview met de onderneming

Gemotiveerd personeel Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt zijn vaak nog prima in staat om allerlei soorten werk te doen. Doordat er toch werk voor hen is, zijn zij uiterst gemotiveerd om aan de slag te gaan. WVS-groep biedt werk aan deze mensen en is tegelijkertijd de partner voor bedrijven die gemotiveerd personeel zoeken. “Wij verzorgen productiewerk bij bedrijven in de omliggende regio’s”, vertelt Ruud de Vreede. Logistiek, organisatorisch en financieel de beste oplossing De Vreede is bedrijfsleider van de drie industriële vestigingen die WVS-groep rijk is. Deze hebben hun kantoren in Etten-Leur, Roosendaal en Bergen op Zoom. “We gaan altijd op zoek naar de beste oplossing, zowel logistiek, organisatorisch als financieel. Dit gebeurt in goed overleg met onze opdrachtgevers”, licht de bedrijfsleider toe. Productiewerk op maat Het organiseren en borgen van productiewerk, is altijd maatwerk als het aan WVS-groep ligt. “Ieder...

Volledig interview »