Artikelen WVS

Nieuws

Arbeidsmarkt Sociale innovatie arbeidsmarkt: meer mensen duurzaam werk bieden

Onlangs is er een unieke samenwerking gestart om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt toegang tot duurzaam werk te bieden. Deze mensen hebben vaak moeite om de stap richting volledige uitkeringsonafhankelijkheid te maken.

Bedrijfsnieuws

Arbeidsmarkt Hoe dromen werkelijkheid werden op het Participatie Netwerk Event

Hoe kun je als organisatie succesvol samenwerken met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt? Deze vraag stond centraal tijdens het Participatie Netwerk Event dat onlangs plaatsvond in Bergen op Zoom.

Ondernemerstips

Arbeidsmarkt Hoe jobcoaching bijdraagt aan een succesvolle plaatsing

De plaatsing van een kandidaat bij een werkgever is pas echt een succes als het resulteert in een dienstverband voor lange tijd. Vaker dan eens blijkt echter dat duurzame plaatsing van werknemers een grote uitdaging is. Zo ook in het geval van Kevin, die aan de slag ging bij Hommel Autobedrijven.

Projecten

Arbeidsmarkt Eerste leerwerktrajecten van WVS voor statushouders van start

Op 16 oktober jongstleden vond in Bergen op Zoom een bijeenkomst plaats voor 26 statushouders die vanuit ISD Brabantse Wal gaan deelnemen aan een leerwerktraject bij WVS. Onder begeleiding van twee tolken kreeg de groep alle informatie over het leerwerktraject en hoe het de kans op een baan vergroot op de arbeidsmarkt.