XPO LOGISTICS

Bijsterhuizen 20-25
6604 LH Wijchen

Postbus 19
6500 AA Nijmegen

Tel. (024) 3724680
Fax (024) 3724600
E-mail: sales.tcg@xpo.com
Website: www.tcg.nl & www.xpo.com

TCG East & South b.v. opereert vanaf 1 juli 2016 onder de nieuwe merknaam XPOLogistics.

Begin 2015 is het voormalig Franse moederbedrijf Norbert Dentressangle gekocht door de Amerikaanse logistieke dienstverlener XPOLogistics. In 2015 heeft de rebranding plaatsgevonden van Norbert Dentressangle naar XPOLogistics. Vanuit strategisch oogpunt is nu besloten, dat ook TCG East & South B.V. haar activiteiten voortzet onder de merknaam XPOLogistics, als onderdeel van de Transport divisie.

#WEAREXPO

XPO Logistics in Wijchen is gespecialiseerd in het organiseren van transporten van en naar alle landen in Europa. Daarnaast is het verzorgen van speciale logistieke projecten bij XPO in vertrouwde handen.

XPO Logistics

Maar XPO Logistics doet meer dan zorgen dat uw zending van A naar B komt. Ze verzorgen het logistieke traject van A tot Z, en laten daarbij niets aan het toeval over.

Groepage, deelladingen, compleetladingen en distributie door heel Europa 

Een efficiënte planning en een geïntegreerd Europees distributienetwerk van XPO kantoren en partners zorgt ervoor dat uw zendingen op hun bestemming komen.

  • Europese dienstregeling op basis van vaste vertrekken per dag / per week.
  • Desgewenst zijn diensten aan te passen op uw tijdschema’s, deadlines, behoeften en eisen.
  • Een netwerk van distributiespecialisten.
  • Een netwerk van contractuele partners die voldoen aan de randvoorwaarden van XPO Logistics.
  • De vaardigheid en kennis om verschillende type producten te verwerken.
  • Standaard / niet standaard afmetingen van uw zendingen.
  • ADR goederen / regulier geclassificeerde producten.
  • Hoogwaardige goederen.
  • Gevoelige en kwetsbare producten.

XPO Logistics

Ook het benodigde papierwerk kunt u aan XPO overlaten. Douane-technische afhandeling, het opstellen van FCR-documenten of het verzekeren van zendingen neemt XPO Logistics u graag en vakkundig uit handen.

Kind aan huis in Europa

Zaken doen zonder misverstanden is in eigen land al een hele kunst: in landen waar eerst nog een taal- en cultuurbarrière genomen moet worden is dit nóg ingewikkelder. Daarom is het een prettig idee dat XPO Logistics die barrière voor u al genomen heeft. We weten als geen ander de weg in heel Europa. Een team van vakkundige mensen, zorgt ervoor dat u niets in de weg staat om succesvol zaken te doen in heel Europa. Afspraak = Afspraak !

XPO Logistics

Beurslogistiek & speciale projecten

Een vak apart dat een perfect gevoel voor timing vereist is beurslogistiek. Een vak dat XPO Logistics tot in de puntjes beheerst. XPO neemt alle logistieke rompslomp voor hun rekening. Van transport naar de beurs en plaatsing van materialen op de stand of een re-modeling van een winkel tot en met tussentijdse opslag van emballage.

XPO Logistics

Ook andere logistieke projecten die speciale zorg behoeven, zijn bij XPO in vertrouwde handen. Complexe zendingen waarbij gebruik gemaakt wordt van verschillende vervoersmodaliteiten, inclusief vervoersdocumenten en vergunningen: als XPO Logistics het regelt, kunt u er zeker van zijn dat u goed zit.

Flexibel en korte lijnen

Flexibiliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Direct contact, korte lijnen om snel te schakelen, dat is van oudsher onze werkwijze en daar geloven wij nog steeds in. Een klant is bij ons geen nummer. Voor wie dit wenst is het mogelijk om direct met de planning zijn transport opdrachten af te stemmen maar voor diegene die liever een ‘single point of contact’ heeft hebben we onze Customer Service afdeling. Hierbij is volume of omzet niet per definitie de leidende factor!

XPO Logistics

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!