YOURCUSTOMS

Logo YOURCUSTOMS

Hazeldonk 6041
4836 LA Breda

Tel. (076) 5964921

E-mail: info@wacustoms.nl
Website: www.yourcustoms.nl

YourCustoms

Zelf online exportdocumenten aanmaken!

Tijd en geld besparen op het opstellen van uw exportdocumenten? Dat kan met YourCustoms. Dit online platform biedt ondernemers de mogelijkheid om zelf aangiften aan te maken en eventueel ook de bijbehorende oorsprongsdocumenten. Door zelf de administratieve handelingen voor rekening te nemen kunt u makkelijk besparen op uw exportdocumenten. 

Customs made simple

YourCustoms is er voor ondernemingen die regelmatig dezelfde (soort) goederen exporteren naar landen buiten de Europese Unie. De daarvoor benodigde documenten kunnen via de online portal eenvoudig zelf worden opgesteld: handmatig of door een koppeling met het administratiesysteem van uw bedrijf. Informatie die eenmaal is opgeslagen hoeft een volgende keer niet weer opnieuw te worden ingevoerd. Simpel en snel! 

Minder werk, minder kosten

De ingevulde formulieren worden vervolgens doorgezet naar onze douane-experts die alles nalopen en verder verwerken. Omdat het aantal handelingen dat zij moeten doen daarmee tot een minimum wordt beperkt, bespaart u aanzienlijk op de kosten die normaal zouden komen kijken bij het opstellen van exportdocumenten. En met het ingebouwde online betaalsysteem rekent u heel gemakkelijk per document af.

Meer weten over YourCustoms? Kijk eens op www.yourcustoms.nl of neem direct contact met ons op!