ZEELAAN VASTGOED C.V., VAN DER

Logo ZEELAAN VASTGOED C.V., VAN DER

Ir. R.R. Van der Zeelaan 1
8191 JH Wapenveld
postbus 1
8190 AA Wapenveld

Tel. (038) 4475000
Fax (038) 4478020
E-mail: p.kwakkel@vanderzeelaan.nl
Website: www.vanderzeelaan.nl

Van der Zeelaan Vastgoed C.V. biedt voor elk wat wils

Uw bedrijfsruimte moet passen bij uw werkzaamheden. Toegespitst op uw behoeften en voorzien van de mogelijkheden om uw activiteiten verder te ontplooien. Op industrieterrein van Van der Zeelaan Vastgoed C.V. krijgt u daarvoor alle kans. Het bedrijventerrein in Wapenveld voldoet aan de voorwaarden die u als huurder stelt. Bijvoorbeeld als het gaat om een heel scherpe huurprijs.

Bezoekt u het industrieterrein van Van der Zeelaan Vastgoed C.V. voor het eerst, dan kan de groene omgeving u niet ontgaan. Het bedrijventerrein in Wapenveld ligt in een bosrijke omgeving, wat bijdraagt aan een prettig werkklimaat. Toch is dat nog maar een van de vele voordelen, vertelt beheerder Peter Kwakkel. “Bedrijven huren hier tegen scherpe tarieven. De huur van de hallen start vanaf € 37,50 per m². Die voor de kantoren vanaf € 50,00 per m².”

Schoon en veilig

De huurprijzen zijn exclusief gas/water en elektra en de hallen/kantoren hebben eigen gas/water en elektra meters. Ook zijn de huurprijzen exclusief 5% servicekosten, die dienen voor het onderhoud en parkmanagement van het terrein. Kwakkel: “We zorgen ervoor dat het terrein schoon en veilig is en houden met camerabewaking de omgeving voortdurend in de gaten. Er is poortbeveiliging bij de ingang en toegangscontrole. Bedrijven hebben ten behoeve van beveiliging en onderhoud aan de gehuurde gebouwen geen enkel omkijken. In plaats daarvan kunnen ze zich volledig op hun eigen processen richten. En dat wordt gewaardeerd, zo horen we geregeld.”

24-uurseconomie

Op het industrieterrein vinden bedrijven voor elk wat wils. De panden lopen uiteen van kantoorruimtes van 200 m2 tot hallen van maar liefst 8.000 m2. Het terrein staat een 24-uurseconomie toe en valt binnen milieuklasse 3.2, wat betekent dat er alleen geen plek is voor de echt zware industrie. Dat alles bij elkaar opgeteld, maakt het industrieterrein van Van der Zeelaan Vastgoed C.V. tot een aantrekkelijke locatie voor bedrijven.

Flexibel huren

Inmiddels hebben organisaties als Kruizinga.nl Opslag- en transportmiddelen, Hilmar Industries en textielketen Wibra er hun plek gevonden. Ook de verhuur van kleine kantoorruimten loopt goed, al is er volgens Kwakkel nog altijd ruimte voor nieuwe huurders. Waarbij de bedrijven overigens niet direct vastzitten aan langlopende overeenkomsten, zo vertelt de beheerder. “We bieden huurcontracten voor meerdere jaren, waarbij aanpassingen aan de panden en hallen mogelijk zijn. Ook werken we met tijdelijke overeenkomsten. Heel flexibel dus.”

Wonen en werken

Op het 16 hectare grote industrieterrein is ruimte voor 100.000 m2 aan nieuwbouw. Een deel daarvan omvat 4 koopkavels van elk 2.500 m2. “Op elk van die kavels mogen eigenaren naast een woning ook een bedrijfsruimte bouwen”, vertelt Kwakkel. “Interessant voor wie wonen en werken graag combineert op dezelfde locatie.”

Bedrijfskantine en weegbrug

Naast de diversiteit biedt het terrein van Van der Zeelaan Vastgoed C.V. een gezamenlijke bedrijfskantine, glasvezel, een weegbrug met een belading tot 60 ton, voldoende parkeergelegenheid en een prima uitvalsbasis richting de nabijgelegen snelwegen A28 en A50.

Ook heeft het terrein meerdere waterbronnen, waaruit bedrijven water kunnen oppompen voor uiteenlopende doeleinden. Bovendien hebben veel hallen sprinklerinstallaties en een vloerbelasting van 5 ton per m2. Kwakkel: “Ons terrein biedt organisaties volop mogelijkheden. Ik nodig ze graag uit eens langs te komen. De kans is groot dat wij hier een bedrijfsruimte op maat voor ze hebben.”