ZIN, KLOOSTERHOTEL

Boxtelseweg 58, 5261 NE Vught
postbus 123, 5260 AC Vught

Tel. (073) 6588000
E-mail: welkom@zininwerk.nl
Website: www.zininwerk.nl

Aantal medewerkers: 20
Vestigingsjaar: 1999

Op steenworp afstand van ‘s-Hertogenbosch vindt u kloosterhotel ZIN, rustig gelegen aan de rand van Vught midden in een kloostertuin van 7 hectares. Dit voormalige klooster heeft door de toevoeging van moderne architectuur een open en eigenzinnig karakter. De grote glazen wanden en vele hoge ramen in de vergaderzalen zorgen voor directe verbinding met schoonheid en rust van de natuur. Bamboehout, hergebruikte materialen en natuurlijke elementen geven het kloosterhotel een duurzame uitstraling.

Maar het kloosterleven proef je hier nog steeds! Nadat de authentieke kloosterbel luid wordt er tijdens lunch en diner gezamenlijk gegeten aan lange tafels in de Refter. De heerlijke gerechten uit eigen keuken worden bereid met 100% biologische ingrediënten en laten u kennis maken met verrassende smakencombinaties. Ook maatschappelijk dragen wij een steentje bij, het ontvangen van de gasten, koffierondes en de dagelijkse schoonmaak wordt verzorgt door het ZIN-team, collega's met een beperking. Laat u inspirerende door bijzondere ontmoetingen met deze hard werkende mensen.

Kloosterhotel ZIN beschikt over 39 eenpersoonshotelkamers, eenvoudig maar modern en zo volledig gericht op comfort voor optimale ontspanning van lichaam en geest. Wees gerust, anders dan bij oorspronkelijke kloostercellen is bij ZIN elke hotelkamer voorzien van eigen toilet, douche en wastafel. In de inrichting van de hotelkamers is de signatuur van ontwerper Anthony Kleinepier duidelijk zichtbaar. Overnacht u bij kloosterhotel ZIN, neem dan makkelijk zittende kleding mee. In de ochtend wordt er namelijk Tai Chi of yoga gegeven, echt een aanrader voor een frisse start van de dag.

Maak bij kloosterhotel ZIN kennis met de effectiviteit van een bezinnende atmosfeer.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!