ZORGPARK UDEN

Logo ZORGPARK UDEN

Markt 145, 5401 EJ Uden
Postbus 83, 5400 AB Uden

Tel. (0413) 281336
Website: www.uden.nl

Noordoost-Brabant richt zich op de ontwikkeling van de regio op het gebied van Food, Health & Farma. Uden Noord is één van de toplocaties in de AgriFood Capital. Het heeft een strategische positie in de regio door de ligging aan de A50, centraal tussen de grote steden Eindhoven, Den Bosch en Nijmegen en de bijbehorende ‘Valleys’, zoals Brainport Eindhoven en Health Valley Nijmegen.

Uden Noord maakt met het Zorgpark de komende jaren een flinke ontwikkeling door. Met ziekenhuis Bernhoven als spil biedt het gebied unieke kansen voor bedrijven met een regionale oriëntatie in de zorgsector en organisaties met vernieuwende initiatieven op het gebied van gezondheid, zorg en wellness.

Kracht door kennis en samenwerking

Zorgpark Uden, pal aan de A50, is centraal gelegen en uitstekend bereikbaar. Bundeling van bedrijven en organisaties in de zorgsector geeft een krachtige regionale en zelfs nationale uitstraling. Rondom ziekenhuis Bernhoven is volop ruimte voor bedrijvigheid en maatschappelijke functies. Veel partijen spreekt het concept aan en onderzoeken de mogelijkheden.

Een aantal hebben er hun plek al gevonden, zoals een zorghotel en een uitvaartcentrum. Ook onderwijsinstellingen die zich richten op zorg en maatschappelijke functies zijn geïnteresseerd en van harte welkom. Zij brengen kennis, levendigheid en toekomstig personeel naar het gebied. De dynamiek van Zorgpark Uden is een inspirerende omgeving voor velen. Ook voor u?

Partijen aantrekken

De gemeente Uden is actief op zoek naar partijen die passen binnen het concept van Uden Noord en stelt daar veel goeds tegenover. Het gebied ligt aan de rand van een van de mooiste en uitgestrekte natuurgebieden van Brabant; De Maashorst. Een uitstekende plek om zorg, welzijn, innovatie samen te brengen.

Uitstraling

Uden Noord geeft ruimte aan ecologie, duurzaamheid, architectuur, ondernemen en innovatie. Bij de ontwikkeling van het gebied investeert Uden in groen, ecologische structuren en biodiversiteit en krijgt duurzame bouw voorrang. De noordelijke stadsentree, die toegang geeft tot het Zorgpark en het centrum van Uden wordt een entree met uitstraling.