Boost die thuiswerk-mood met wat positieve energie!

Boost die thuiswerk-mood met wat positieve energie!
  • Marketing & Communicatie
  • Ilona van Vught

“Bijna helft thuiswerkers heeft meer fysieke klachten” kopt De Telegraaf vandaag. Het werken aan de keukentafel op een niet-ergonomisch-verantwoorde stoel leidt tot een verkeerde werkhouding. Daar heb jij als werkgever natuurlijk geen zicht op.

Laat staan op de mentale gesteldheid en de motivatie van de mensen die jouw bedrijf vertegenwoordigen. Met al die negatieve berichtgeving valt het soms niet mee om jezelf weer aan te slingeren. 

Bewust zijn, bewust werken

Op het moment dat je niet meer op de zaak komt wordt er een groot beroep gedaan op je eigen verantwoordelijkheid. Verantwoordelijkheid voor je output, maar ook voor het zorgen voor jezelf. Voor de juiste werkomgeving, de juiste motivatie, de juiste mindset. Wat nu als deze medewerkers zich bewuster waren geweest van hun gesteldheid? Dan hadden zij wellicht eerder actie ondernomen en waren deze klachten niet of in mindere mate ontstaan.

Help je medewerkers met de juiste ToolKit!

Wat missen we nu wanneer we thuis werken? Een goed ingerichte werkplek, maar vooral ook het samen zijn met collega’s, de energie die er heerst waar we op meevaren, de boost die we krijgen van elkaar. De week gezamenlijk starten met een half uurtje Bewegen & Adem kan hierbij ontzettend helpen. Via ZOOM logt iedereen thuis in. Met elkaar doen we wat toegankelijke oefeningen die hun achtergrond in de Yoga vinden. Door het laagdrempelige en speelse karakter kan iedereen mee doen en start je de dag met een open vizier, vertrouwen in jezelf en een positieve mindset!

Fenne van den Bos: “Aan het begin van een online-examendag hadden we voor de deelnemers een Yogales geregeld bij Pistache Yoga voor bedrijven. Ilona gaf deze les op een hele laagdrempelige manier, waardoor alle deelnemers aan konden haken en ook daadwerkelijk meededen. Deze start van de ochtend gaf rust en vertrouwen aan de deelnemers, waardoor zij de, toch best spannende, dag met een goed gevoel startten. Een aanrader in deze hectische  tijden.”

Auteur: Ilona van Vught

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!