De top 5 artikelen in februari 2017

De top 5 artikelen in februari 2017
  • RegioinBedrijf nieuws
  • RegioinBedrijf

Hoe groeide een hotel binnen een half jaar uit tot beste hotel van Nederland? En hoe transformeerde een pop-up-zaak tot fine dining-restaurant? Dit en meer in de top 5 artikelen van februari 2017!

1. Gloednieuw hotel binnen half jaar benoemd tot beste hotel

Familie Van der Valk denkt altijd één of meerdere generaties vooruit. Geen wonder dat zij kansen zag in de voormalige zandvlakte van de Waalsprong (Nijmegen-Noord).

2. P’rooflokaal: van pop-up tot fine-dining restaurant

Chef-kok Joppe Sprinkhuizen van P’rooflokaal in Veghel ziet de toekomst met vertrouwen tegemoet. “In 2017 gaan we verder op de ingeslagen weg.

3. Health Valley Event: Patient driven technology

Innovaties in de zorg beginnen en eindigen bij de cliënt of patiënt. Daarom heeft Health Valley Netherlands dit jaar gekozen voor het thema ‘Patient driven technology’.

4. "Druk het groots met Grootsgedrukt.nl"

Het familiebedrijf in Goudriaan is uitgegroeid tot een van Nederlands vooraanstaande drukkerijen in al het zakelijke en promotionele drukwerk.

5. "Gastvrijheid is ons visitekaartje"

Een schoon kantoor, een frisse werkvloer en hygiënische sanitaire voorzieningen: ze maken een wereld van verschil voor medewerkers! Lees het interview met Maud Voermans, directrice Schoonmaakbedrijf Perfekt.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!