De top 5 artikelen in januari 2017

De top 5 artikelen in januari 2017
  • RegioinBedrijf nieuws

De eerste maand van het jaar was een roerige maand bomvol regionale initiatieven. Lees hier welke 5 artikelen het meest gewaardeerd werden door onze bezoekers.

1. Lantech groeit dankzij multinationals en partners

Verpakkingsmachineproducent Lantech bouwt ieder jaar meer machines. Voor steeds meer multinationals is het bedrijf dan ook een ‘preferred supplier’.

2. Bosch Investeringsfonds: vliegwiel voor groeiende bedrijven

Wat als je bedrijf veel potentieel heeft om door te groeien, een omzet van meer dan een half miljoen heeft en toch het kapitaal mist om door te ontwikkelen? Dan biedt het nieuwe Bossche Investeringsfonds (BIF) een helpende hand.

3. Hoe WVS-groep naar een leerwerkbedrijf transformeert

Met de komst van de Participatiewet is er voor WVS-groep een hoop veranderd. Zo transformeert het voormalige SW-bedrijf langzaam maar zeker naar een leerwerkbedrijf. Een uitdagende missie, maar ook één met vele kansen.

4. Vencomatic Group: Goed voor mens en dier

Medewerkers van Vencomatic Group in Eersel reizen de hele wereld over om pluimveebedrijven te helpen met het op een diervriendelijke manier huisvesten van pluimvee. Maar Vencomatic Group heeft niet alleen oog voor de dieren; ook voor het eigen personeel wordt goed gezorgd.

5. Innovatief en creatief onderwijs versterkt zorgsector in Achterhoek

De Achterhoek kampt met vergroening en vergrijzing. Hierdoor ontstaat een tekort aan gediplomeerde verzorgenden ofwel handjes aan het bed. Dat tekort wordt steeds groter als het onderwijs en bedrijfsleven niets doen. Het Graafschap College laat dit echter niet zomaar gebeuren.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!