De top 5 artikelen in maart 2017

De top 5 artikelen in maart 2017
  • RegioinBedrijf nieuws
  • RegioinBedrijf

Hoe verwerkt Vencomatic meer dan 240 stage-aanvragen per jaar? En hoe werkt Brouwers Transport nauw samen met collega-bedrijven en onderwijsinstellingen in regio Den Bosch? Lees het in de top 5 artikelen van maart 2017!

1. Studenten zijn de toekomst: opleiden doe je samen

Hoe ziet het personeel van de toekomst eruit? Welk niveau hebben ze? Hebben ze de kennis in huis om aan de verwachtingen van jouw bedrijf te voldoen? Vencomatic Group in Eersel is volledig op de toekomst voorbereid.

2. Brouwers Transport heeft stevige wortels in regio Den Bosch

Transport en logistiek overschrijdt natuurlijk regiogrenzen. Toch staat Brouwers Transport sterker door in de regio Den Bosch slim samen te werken, vertelt directeur Toine Brouwers.

3. De Haan: ‘Onze mannen zijn onze reclame’

De drie broers De Haan runnen samen met hun vader Transportbedrijf G.L. de Haan. Het bedrijf groeide flink, maar de sfeer blijft gemoedelijk, met veel aandacht voor het personeel.

4. 'Als ondernemer ben je altijd op zoek naar de juiste match'

Om te zorgen dat iedere medewerker het naar zijn zin heeft, hard werkt en er volledig voor gaat, is de juiste match nodig. Johan Schouwenaar, General Manager DHL Supply Chain Bergen op Zoom, vertelt ons over hun waardevolle inhouse samenwerking met Olympia Uitzendbureau.

5. 'Alleen door samenwerking wordt de regio aantrekkelijker'

RegioinBedrijf gaat in gesprek met Tim Berendsen. Hij vertelt ons over het nieuwe investeringsprogramma waarmee de aantrekkelijkheid van de regio Halderberge aanzienlijk vergroot wordt en wat voor economische spin-off dit voor ondernemers in de regio geeft.

The Santa's Club WELCOME TO SANTA'S CLUB

Met je collega’s, vrienden of zakenrelaties je eigen kerstpakket shoppen?