Deze artikelen in de maand april mocht u niet missen

Deze artikelen in de maand april mocht u niet missen
  • RegioinBedrijf nieuws

Bij RegioinBedrijf doen wij ons uiterste best om er voor te zorgen dat uw content bij de juiste mensen terecht komt. Iedere dag bevinden er zich tientallen lezers op ons platform. Toch iets gemist? In deze rubriek laten wij u weten wat de mustreads van de afgelopen maand zijn. Zo bent u altijd op de hoogte.

Avans

Technische bedrijven enthousiast over Ad Mechatronica

In samenwerking met Bosch Rexroth, Yaskawa, CSi Industries en Cadmes start Avans Hogeschool met ingang van het nieuwe schooljaar met de tweejarige Associate Degree (Ad) Mechatronica. Deze opleiding biedt werkende technici de mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen. Lees meer

Logistics Community Brabant

Logistics Community Brabant officieel van start 

Het nieuwe logistieke kenniscentrum Logistics Community Brabant, ging onlangs officieel van start bij de Koninklijk Militaire Academie in Breda. Studenten en ondernemers presenteerden hier hun innovatieplannen voor verbetering van logistieke processen in verschillende sectoren. Lees meer.

Gebroeders Janssen

'MVO is dagelijkse kost voor Gebr. Janssen'

MVO en duurzaamheid zijn stevig verankerd in de interne en externe bedrijfsvoering van Gebr. Janssen uit Beugen. “Wij streven continu naar hoogwaardige en duurzame oplossingen en opereren met respect voor materialen, energie, omgeving en milieu”, vertelt directeur Leo van den Heuvel. Lees meer.

VIRO

'Safety in de procesindustrie begint aan de ontwerptafel'

In de procesindustrie heeft het begrip ‘veiligheid’ veel raakvlakken: van machineveiligheid en risicobeheersing tot het gebruik van gecertificeerde arbeidsmiddelen. Hoe verschillend ook, het beginsel is altijd hetzelfde: veiligheid van machines en processen begint aan de ontwerptafel. Lees meer.

Everts & Weijman

Directeur Everts & Weijman: 'Je kunt alles vergroenen'

Bedrijven die streven naar duurzaamheid investeren vaak in eerste instantie in zonnepanelen of het plaatsen van een warmtepomp. De buitenruimte daarentegen wordt nog wel eens vergeten. En dat is jammer, want juist die is zo belangrijk voor de uitstraling van een bedrijf. Lees meer.

Aan de slag in Zeeland

'Infrapool' legt focus op social return on investment

Om ervoor te zorgen dat social return on investment in de infrasector structureler wordt toegepast, hebben de sector en de aanbestedende partijen in de Provincie Zeeland de handen ineengeslagen en de Arbeidspool Zeeland-werkt Infra opgericht. Lees meer.

Vondt u deze artikelen interessant en wilt u automatisch op de hoogte gehouden worden van de meest gelezen artikelen in de maand mei? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!