Deze artikelen in de maand augustus mocht u niet missen

Deze artikelen in de maand augustus mocht u niet missen
  • RegioinBedrijf nieuws
  • Demi Lous

Bij RegioinBedrijf doen wij ons uiterste best om er voor te zorgen dat uw content bij de juiste mensen terecht komt. Iedere dag bevinden er zich tientallen lezers op ons platform. Toch iets gemist? In deze rubriek laten wij u weten wat de mustreads van de afgelopen maand zijn. Zo bent u altijd op de hoogte.

Delta Technics Engineering

Delta Technics Engineering gaat voor optimaal presterende koelinstallaties

Delta Technics Engineering uit Breda ontwerpt reeds veertig jaar diverse componenten voor koelinstallaties met als basis de warmtewisselaar, de regeltechniek en de compressor. ‘Samen met klanten gaan wij op zoek naar de beste en meest efficiënte oplossing voor hun situatie’, zegt directeur Max Neus. Lees meer.

Harry Schans KW1C

Master of Science van State University of New York vindt wederom onderdak bij KW1C

Eind 2016 opende Máxima de JADS. De stad had eindelijk haar universiteit, juichten betrokkenen in koor. Maar wat velen niet wisten: Den Bosch wás eigenlijk al een klein beetje een universiteitsstad. In 2015 streek op het terrein van het KW1C de Master of Science van de State University of New York neer. Lees meer.

Working Making and Metal

Kunstenaars leren smeden en metaal bewerken bij ‘Making and Metal’

Smederij Cornelis Pronk is van 18 t/m 22 september gastheer van de masterclass ‘Making and Metal’. Tijdens deze masterclass kunnen kunstenaars, designers en andere creatievelingen zich onderdompelen in de wereld van metaal en werken met de beste meesters om zich te verdiepen in technieken en materialen. Lees meer.

Airpro Waalwijk

Fivomont kijkt terug op geslaagde wederopbouw van AirPro in Waalwijk

In 2016 werd door een uitslaande brand een gedeelte van het bedrijfspand van Airpro uit Waalwijk in de as gelegd. Fivomont, gespecialiseerd in woning- en interieurinrichting, hielp met de werderopbouw door het plaatsen van nieuwe wanden en systeemplafonds en het opnieuw inrichten van het pand. Lees meer.

Simac

Simac speelt in op vraag naar flexibele ICT-capaciteit

Simac wil het voor bedrijven nog eenvoudiger maken vanuit één transparante omgeving te werken. Bas van der Wijst, manager Cloud & IT Service Delivery: ''We zorgen dat organisaties met verschillende cloud-platformen kunnen werken,  zonder dat de eindgebruiker daar iets van merkt. We noemen dit een Hybride Cloud strategie." Lees meer.

ALE Heavylift

Geen onderdeel te zwaar of te hoog voor ALE Heavylift

ALE Heavylift werkt aan projecten waarbij onderdelen met abnormaal zware gewichten of een enorme omvang verplaatst en op de juiste plek geïnstalleerd moeten worden. Ronald Hoefmans: ''Hoe vroeger wij bij een project worden betrokken, des te beter kunnen wij onze klanten helpen om een tailormade oplossing te bedenken.'' Lees meer.

Vondt u deze artikelen interessant en wilt u automatisch op de hoogte gehouden worden van de meest gelezen artikelen in de maand juli? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!