Deze artikelen in de maand oktober mocht u niet missen

  • RegioinBedrijf nieuws

Bij RegioinBedrijf doen wij ons uiterste best om er voor te zorgen dat uw content bij de juiste mensen terecht komt. Toch iets gemist? In deze rubriek laten wij u weten wat de mustreads van de afgelopen maand zijn. Zo bent u altijd op de hoogte van het laatste ondernemersnieuws in uw regio!

Subsidie Regio West-Brabant

Regio West-Brabant verleent subsidie aan startende innovatieve projecten

MKB ondernemers uit de regio West-Brabant kunnen aanspraak maken op een subsidieregeling bedoeld voor projecten gericht op de sectoren logistiek, maintenance, biobased economy, high-tech systemen & materialen, vrijetijdseconomie of agrofood. Dat meldt collegesamenwerking Regio West-Brabant. Lees meer.

Roger van Lier

‘Het gaat bij Luminis over mensen en hun ontwikkeling’

Software-technologiebedrijf Luminis opende begin 2018 haar nieuwe vestiging in Eindhoven. Inmiddels telt het team in Eindhoven, dat wordt geleid door directeur Roger van Lier, al tien medewerkers. ‘Wij realiseren voor bedrijven de volgende groeistap door ontwikkeling en inzet van innovatieve internet technologie,' vertelt Van Lier. Lees meer.

Jelle Hoekstra

‘Octrooien creëren meerwaarde voor producten’

Technologiebedrijven investeren vaak veel geld in Research & Development om nieuwe producten te ontwikkelen. Door octrooien en patenten aan te vragen voor uitvindingen in deze nieuwe producten kunnen zij voorkomen dat andere bedrijven hun uitvindingen gebruiken zonder toestemming. DeltaPatents, met vestigingen in Eindhoven en Leiden, helpt ondernemers om hun uitvindingen op de best mogelijke manier te beschermen. Lees meer.

Jorg Blankers

‘Heurkens & van Veluw groeit mee met haar klanten’

Bij Heurkens & van Veluw heeft men zich gespecialiseerd in slim produceren tegen een lage kostprijs. Ook is het bedrijf zeer flexibel omdat ze naast haar vaste medewerkers nog een schil aan flexibele krachten heeft. Hierdoor zegt Heurkens & van Veluw niet snel nee tegen haar klanten. “Wij houden de ontwikkelingen rondom de bedrijven van onze klanten goed in de gaten. Groeien zij en hebben we daardoor meer producten nodig? Dan groeien we met hen mee.’’ Lees meer.

Vond u deze artikelen interessant en wilt u automatisch op de hoogte gehouden worden van de meest gelezen artikelen in de maand november? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!