Deze artikelen in de maand september mocht u niet missen

  • RegioinBedrijf nieuws

Bij RegioinBedrijf doen wij ons uiterste best om er voor te zorgen dat uw content bij de juiste mensen terecht komt. Toch iets gemist? In deze rubriek laten wij u weten wat de mustreads van de afgelopen maand zijn. Zo bent u altijd op de hoogte.

Jo-Annes de Bat

Food Agenda Zeeland zet in op toekomstbestendige foodsector

Landbouw en visserij zijn onlosmakelijk verbonden met Zeeland. De provincie vormt de grootste akkerbouwprovincie van Nederland en één van de belangrijkste centra voor de handel in vis en schaal- en schelpdieren in Europa. Jo-Annes de Bat, gedeputeerde agro en food vertelt erover in een interview. Lees meer.

Regio West-Brabant Agrofood programma

Regio West-Brabant zet in op ontwikkeling van groene economie

De Agrofood sector is de grootste industriële sector van Nederland en West-Brabant draagt in belangrijke mate bij aan deze toppositie. Frank Petter, burgemeester van Bergen op Zoom: ''Alle randvoorwaarden zijn aanwezig in deze regio om zich verder te ontwikkelen als cruciale schakel in de groene economie.'' Lees meer.

Pol de Jong

Van der Kooy blijft innoveren voor duurzame productie van stoom

“Dankzij de CO2 neutrale manier van werken kent ons bedrijf een heel nette, biologische footprint.” Aan het woord is Pol de Jong, hoofd Techniek bij Van der Kooy in Oosterhout. Naast het transformeren van afvalvetten tot duurzame grondstoffen verhuurt het bedrijf tegenwoordig ook stoomketels. Lees meer.

Cumulus luchtbevochtiging

Cumulus zorgt voor luchtbevochtiging op maat met hoge druk installatie

Een exact op maat afgestelde luchtvochtigheid is in de agrarische sector van essentieel belang om groente langer te kunnen bewaren zonder kwaliteitsverlies. Cumulus® uit Cuijk biedt hiervoor een innovatief systeem, waarbij gebruik wordt gemaakt van een installatie op basis van hoge druk. Lees meer.

Vondt u deze artikelen interessant en wilt u automatisch op de hoogte gehouden worden van de meest gelezen artikelen in de maand juli? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!