Deze artikelen mocht u niet missen: de mustreads van afgelopen maand

  • RegioinBedrijf nieuws

Bij RegioinBedrijf doen wij ons uiterste best om er voor te zorgen dat uw content bij de juiste mensen terecht komt. Toch iets gemist? In deze rubriek laten wij u weten wat de mustreads van de afgelopen maand zijn. Zo bent u altijd op de hoogte van het laatste ondernemersnieuws in uw regio!

Coenen Concept

Coenen Concept ontwerpt interieurs met oog voor detail

Op zoek naar een interieur met oog voor detail? Coenen Concept uit Eindhoven weet als geen ander hoe de inrichting van uw bedrijfspand kan dienen als visitekaartje. Eigenaar Lars van Breukelen: ''Wij maken meubels in de breedste zin van het woord.'' Lees meer.

Gezondheid

'Gezondheid is een werkwoord'

Met de nieuwe provinciale bestuursperiode in het vooruitzicht heeft BrabantAdvies een reeks gezondheidstafels georganiseerd om zo de kansen en bedreigingen voor de gezondheid van Brabanders in kaart te brengen. Roos Sohier: ‘’Met grote uitdagingen in het vooruitzicht is dit een topic waar we elke dag aan moeten werken.’’ Lees meer.

Jonker & Schut

Medewerkers Jonker & Schut leren in de praktijk

Bij het werven van nieuwe medewerkers werkt logistiek bedrijf Jonker & Schut uit Barneveld bewust samen met uitzendbureaus. Productiemanager Gert Weijland: “We zijn een platte organisatie, waar iedereen elkaar kent. Daarom is het heel belangrijk dat een nieuwe medewerker goed in het team past.” Lees meer.

TMC Wonen

‘We willen met TMC Wonen de beste inrichter zijn'

Familiebedrijf TMC Wonen uit het Zeeuwse Goes stippelt de komende jaren een duidelijke koers uit. Het bedrijf wil zich onderscheiden door een maximale grootte van haar winkels te hanteren en vooral persoonlijkheid uit te stralen. Directeur Jaap Witte: ‘’Mensen tellen bij TMC Wonen als mensen, niet als nummer.’’ Lees meer.

Personeelstekort zorg

ROC Nijmegen wil personeelstekort in de zorg tegengaan

ROC Nijmegen werkt met tal van betrokken partijen hard aan projecten die het personeelstekort in de zorgsector terug moeten dringen. Hoe? Dat vertellen projectleiders Fieke Snijders en Albert Zeggelaar in dit duo-interview. Zeggelaar: “Er is geen reden tot zorg, maar wel volop reden om optimaal te zorgen” Lees meer.

Vond u deze artikelen interessant en wilt u automatisch op de hoogte gehouden worden van de mustreads van volgende maand? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief via onderstaande button.

Aanmelden RegioinBedrijf Nieuwsbrief

 

 

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!