Lekker gluren

Lekker gluren
  • Marketing & Communicatie
  • Ilona Hendriks

Ik doe het, mijn collega’s doen het, mijn vrienden doen het. Jij doet het waarschijnlijk ook. En we genieten ervan! Ik geef het glansrijk en schaamteloos toe, ik kán het niet laten!

We doen het allemaal. Soms ongegeneerd, in het openbaar. Iedereen kan zien dat ik het gedaan heb, of dat jij het gedaan hebt. De gluiperds onder ons doen het heimelijk, hebben liever niet dat iemand weet dat zij het gedaan hebben.

Gluren…

 

Want, zeg nou zelf, wat is er heerlijker dan onbeschaamd gluren?
Even spieken hoe de ander iets aanpakt, welke kennissen men heeft en waar men zich op dit moment zoal “mee bezig houdt”.  Naast het feit dat het smullen is om de vele tekorten van je medebewoner op moeder aarde te bekijken (immers is het altijd prettig om te concluderen dat we het zelf beter kunnen) dient enig gluren gelukkig ook een hoger doel.

Social Media

Ik heb het natuurlijk over Social Media. Gluren via internet is helemaal geaccepteerd anno 2013, iedereen doet het. Sterker nog, je bent een “nerd” als je het niet doet! Je verkleint je kansen zo’n beetje op alles wat wenselijk is; horden nieuwe connecties staan te trappelen, nuttige informatie wacht tot jij haar komt ontdekken en die fantastische functie waarvan je altijd al droomde is zojuist vrij gekomen.

Linkedin

Alle informatie is gratis voor handen op het wereld wijde web. Zo ook jouw Linkedin profiel. Deze bezoeker kan jouw potentiële klant, je nieuwe medewerker of aanstormend business partner zijn. Maar ook een recruiter of een persoon met een belangrijke positie binnen een partij waar jij graag vaste voet aan de grond wil krijgen, kortom; zeker de moeite waard om eens te gluren of begluurd te worden en om je profiel zo representatief mogelijk te maken.

Optimaliseer je Linkedin profiel

Om je linkedin profiel voor al deze gewilde zoekenden goed vindbaar te maken is het belangrijk dat je persoonlijke profiel aan een aantal eisen voldoet. In onderstaand filmpje geeft Frankwatching je een aantal goede tips om je Linkedin profiel een update te geven en nóg beter vindbaar te maken.

Ilona Hendriks

Over de Auteur:
Ilona Hendriks, is Adviseur Online Marketing B2B bij RegioinBedrijf. Ilona adviseert haar klanten over hoe zij het beste hun bedrijf neer kunnen zetten in de media.

Blogvideo

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!