Meest gelezen in de maand december

Meest gelezen in de maand december
  • RegioinBedrijf nieuws
  • Demi Lous

Bij RegioinBedrijf doen wij ons uiterste best om er voor te zorgen dat uw content bij de juiste mensen terecht komt. Iedere dag bevinden er zich tientallen lezers op ons platform. Toch iets gemist? In deze rubriek laten wij u weten wat de mustreads van de afgelopen maand zijn. Zo bent u altijd op de hoogte.

Nieuwe directeur Helicon MBO Den Bosch: “Ik ben in een geweldige omgeving terechtgekomen”

Als nieuwe directeur van Helicon MBO Den Bosch stelde Anita Verbeek zich al na een aantal weken hardop de vraag: ‘Welke ouder wil zijn of haar kind nu niet naar deze groene opleiding sturen?’ Lees meer.

‘Wij zijn echte doeners met passie voor ons werk’

Met een vernieuwde directie, onder leiding van Stan Koevoets en Wim van den Maagdenberg, wil Gebroeders van den Maagdenberg zich de komende jaren nog meer gaan richten op volledige ontzorging van klanten Lees meer.

ROC Nijmegen en ZZG Zorggroep enthousiast over praktijkleren

Om studenten zo goed mogelijk voor te bereiden op de arbeidsmarkt werken de opleiding Dienstverlening van ROC Nijmegen en diverse locaties van ZZG Zorggroep beschermd wonen nauw met elkaar samen. Lees meer.

Tilburgs Truck Parts wil doorgroeien op nieuwe locatie

Aan de John F. Kennedylaan op het bedrijventerrein Schaapsloop in de gemeente Valkenswaard verrijst momenteel het nieuwe pand van Tilburgs Truck Parts. Het bedrijf verhuist van Borkel en Schaft naar Valkenswaard. Lees meer.

Vijf veel gemaakte vergissingen bij stalinrichtingen

“ De Nederlandse agrarische sector behoort tot de wereldtop als het gaat om innovaties en ook de kwaliteit van het Nederlandse drinkwater is wereldberoemd. Goede kwaliteit van het drinkwater in de stallen is van levensbelang. Lees meer.

Vondt u deze artikelen interessant en wilt u automatisch op de hoogte gehouden worden van de meest gelezen artikelen in de maand december? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!