Meest gelezen in de maand januari

Meest gelezen in de maand januari
  • RegioinBedrijf nieuws
  • Demi Lous

Bij RegioinBedrijf doen wij ons uiterste best om er voor te zorgen dat uw content bij de juiste mensen terecht komt. Iedere dag bevinden er zich tientallen lezers op ons platform. Toch iets gemist? In deze rubriek laten wij u weten wat de mustreads van de afgelopen maand zijn. Zo bent u altijd op de hoogte.

Wonen moet betaalbaar blijven

Een dak boven ons hoofd is een primaire levensbehoefte. Dat moet betaalbaar blijven. Marsaki uit Goes neemt dat principe bijzonder serieus en richt zich op duurzame woningbouwprojecten. Al in 2007 realiseerden zij de eerste CO2-neutrale straat van Nederland, ofwel Nul-op-de-Meter. Lees meer.

NAP Transport biedt verkeer van en naar Food Valley regio

Producten van  A naar B brengen. Het lijkt misschien eenvoudig, maar niets is zo gecompliceerd als het ‘op tijd’ leveren van goederen. Als consument zijn we verrast als onze bestelling een dagje eerder wordt geleverd dan voorspeld. NAP Transport weet dit. Lees meer.

Nieuwbouw Kemie door Heembouw is ‘covering the future’

In Helmond is net voor de zomer de nieuwbouw opgeleverd van Kemie, producent van keukenbladen en toebehoren van keramiek, kwartscomposiet en natuursteen. Heembouw was verantwoordelijk voor het totale ontwerp en de uitvoering. Lees meer.

Amerikanen onder indruk van bedrijven in regio Arnhem-Nijmegen

De consultants van het Amerikaanse adviesbureau Sage Partners waren van 14 tot en met 21 januari 2018 voor de tweede keer in Nederland voor een Venture Accelerator. Op die dagen voerden zij gesprekken met bedrijven die zij al eerder gesproken hadden. Lees meer.

SuperOffice verhuist van Den Bosch naar Eindhoven

SuperOffice, één van Europa's succesvolste CRM leveranciers voor de business-to-business markt, verhuisde vanuit het centrum van ’s Hertogenbosch naar het centrum van Eindhoven (Admirant aan de Emmasingel) om hun groeipotentieel de ruimte te geven. Lees meer.

Vondt u deze artikelen interessant en wilt u automatisch op de hoogte gehouden worden van de meest gelezen artikelen in de maand december? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!