Meest gelezen in de maand november

Meest gelezen in de maand november
  • RegioinBedrijf nieuws

Bij RegioinBedrijf doen wij ons uiterste best om er voor te zorgen dat uw content bij de juiste mensen terecht komt. Iedere dag bevinden er zich tientallen lezers op ons platform. Toch iets gemist? In deze rubriek laten wij u weten wat de mustreads van de afgelopen maand zijn. Zo bent u altijd op de hoogte.

“We onderscheiden ons met persoonlijke service”

2017 is een driedubbel jubileumjaar voor de Brabantse Volvo-dealer Van Roosmalen. Het familiebedrijf werd 90 jaar geleden opgericht, 50 jaar geleden deed het merk Volvo zijn intrede in het bedrijf, en 30 jaar geleden streek Van Roosmalen neer in Tilburg. Maar op de lauweren rusten is er niet bij, bedrukt van Roosmalen. Lees meer.

'Real Job Check' van Olympia Veldhoven geeft realistisch beeld 

Kandidaten op de arbeidsmarkt hebben de bedrijven weer voor het uitkiezen. Uitzendbureau Olympia uit Veldhoven helpt deze bedrijven met een slimme aanpak, ook wel de Real Job Check genoemd, bij zowel de werving als de selectie. Lees meer.

Nieuwe hydraulische cilinder haalt 40% meer kracht uit energie

In september lanceerde WDH Hydraulics haar nieuwste innovatie: de HFX cilinder. De bijzondere cilinder levert een energiebesparing op van maar liefst 25% of alternatief 40% meer kracht bij een gelijke inbouw vorm. Lees meer.

Klaar voor de toekomst

Arie de Bode blikt tevreden over het Eco Park Terneuzen. De directeur van Heros Sluiskil aanschouwt met genoegen dat de nieuwe AEC-bodemas opwerking installatie 2017, de daaraan gerelateerde vernieuwde wasstraat, de non-ferro fabriek en de tank terminal inmiddels vrijwel gerealiseerd zijn. Lees meer.

InstallatieWerk Achterhoek Rivierenland matcht statushouder en bedrijf

“Ik geniet heel erg van deze mogelijkheid.” Die reactie kreeg Dennis van Huët, opleidingsadviseur bij Opleidingsbedrijf Installatiewerk van een leerling. Lees meer.

Vondt u deze artikelen interessant en wilt u automatisch op de hoogte gehouden worden van de meest gelezen artikelen in de maand december? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!