Programma RegioinBedrijf Connect 22 maart 2018 bekend

Programma RegioinBedrijf Connect 22 maart 2018 bekend
  • RegioinBedrijf Connect
  • RegioinBedrijf

Na vijf succesvolle bijeenkomsten is het tijd voor de zesde editie van de netwerkbijeenkomst RegioinBedrijf Connect. Het B2B event, dat plaatsvindt op 22 maart a.s. bij Fort st Gertrudis, verbindt de zakelijke regio om de onderlinge samenwerking tussen onderwijsinstellingen, organisaties en gemeenten te bevorderen.

Het programma voor 22 maart is inmiddels bekend. Bezoekers worden vanaf 14.15 uur welkom geheten op de locatie. Kennisdeling, interactie en connectie zijn drie kernwoorden die tijdens deze bijeenkomst centraal staan.  

Connect

Kennis, 15.00 uur

In een bomvol programma worden actuele ontwikkelingen onder de aandacht gebracht door Inspirerende gastsprekers, die de bezoekers tot denken aanzetten. 

Gedeputeerde Bert Pauli van de Provincie Noord-Brabant opent de dag samen met Arjan van den Born van Jheronimus Academy of Data Science. Zij zullen het hebben over de Datarevolutie, waar staan we nu en welke kansen en bedreigingen komen hieruit voort?

Waarna Esther Schuurmans van Q4All samen met Jeroen Blok van HELDER. Ontwikkeling een inspirerende en interactieve presentatie geeft over de irrationele kant van veranderprocessen, de noodzaak van persoonlijk en dienstbaar leiderschap en de kunst van innovatie in een schijnbaar rationele wereld.  

Connect

Interactie, 17.00 uur

Tijdens het themagedeelte staat interactie tussen de deelnemers centraal. Naast een interactieve masterclass, worden zes verschillende thematafels gevuld met relevante partijen. Iedere thematafel kent een eigen tafelvoorzitter die de verbindende dialogen in juiste banen leidt. 

Arbeidsmarkt

met WSP West-Brabant

Binden, boeien en behouden van medewerkers. Wat kun je als organisatie doen en welke samenwerkingen/ co-creaties zijn nodig om tekorten te ondervangen?

Big Data

met Jheronimus Academy of Data Science

Hoe zorgen we ervoor dat het MKB in Nederland meedoet aan de datarevolutie en wat betekent big data nu voor het MKB?

Bouw

met Croonwolter&dros

Innovatief bouwen door de energietransitie. Wat heeft dit voor invloed op de bedrijfsvoering?

Circulaire Economie

met Fontys Hogescholen

Welke mindshift is nodig binnen en buiten mijn organisatie om de transitie naar een circulaire bedrijfsvoering mogelijk te maken en is deze positief te beïnvloeden?

Logistiek

met Logistics Community Brabant

Digitalisering, een kans of bedreiging? Welk ontwikkelperspectief moeten we initiëren?

Onderwijs en Bedrijfsleven

met Avans Hogeschool

Beroepen evolueren door o.a. digitalisering, robotisering en kunstmatige intelligentie. Hoe kunnen onderwijs en ondernemers samen op trekken om de juiste bedrijfsvernieuwing in het werkveld te realiseren?

Masterclass

met Avans+

Privacybescherming, wat is nu echt belangrijk? GDPR geeft een roep om praktische invulling. Door het deelnemen aan deze interactieve masterclass krijgt u in korte tijd enkele handvatten aangereikt die direct toepasbaar zijn in uw organisatie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Connect

Connectie, 18.30 uur

Tijdens dit laatste gedeelte van RegioinBedrijf Connect vinden de daadwerkelijke connecties plaats. Het walking dinner is dankzij de informele sfeer de ideale gelegenheid om met elkaar in gesprek te treden en verbindingen te leggen. 

Aanmelden RegioinBedrijf Connect

Wilt u zich ook aanmelden voor de komende editie van RegioinBedrijf Connect? Schrijf u dan nu in. Wacht niet langer, want er zijn beperkt plaatsen beschikbaar.

Datum

donderdag 22 maart, inloop vanaf 14.15 uur , aanvang programma 15.00 uur

Locatie

Fort st. Gertrudis in Geertruidenberg

 

 

 

 

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!