RegioinBedrijf publiceert regionaal naslagwerk Noordoost-Brabant, editie 2017-2018

RegioinBedrijf publiceert regionaal naslagwerk Noordoost-Brabant, editie 2017-2018
  • RegioinBedrijf nieuws
  • RegioinBedrijf

RegioinBedrijf heeft de nieuwste editie van haar naslagwerk gepubliceerd voor de regio Noordoost-Brabant. Het naslagwerk, dat elke twee jaar verschijnt, geeft een overzicht van de zakelijke regio Noordoost-Brabant waarbij de samenwerking tussen overheid, onderwijs en ondernemers centraal staat.

Focus op topsectoren Noordoost-Brabant

Het naslagwerk schetst een overzicht van Noordoost-Brabant, met een focus op de belangrijkste sectoren in de regio: agri & food, health, logistiek, technologie en de regionale arbeidsmarkt. Een voorname rol gaat daarbij uit naar AgriFood Capital, het samenwerkingsverband dat de agrifood-sector in Noordoost-Brabant stimuleert. Hoe de organisatie dat doet, leest u in deze preview-artikelen:

  1. Agrifood - AgriFood Capital onderneemt in agrifood
  2. HealthAgriFood Capital verbindt agrifood met health
  3. LogistiekAgriFood Capital verbindt agrifood met logistiek
  4. TechnologieAgriFood Capital verbindt agrifood met technologie
  5. ArbeidsmarktAgriFood Capital verbindt agrifood met onderwijs en arbeidsmarkt

Verspreiding op directieniveau – ook digitaal

Het naslagwerk wordt op directieniveau per post verspreid in de regio Noordoost-Brabant naar zo’n 8.000 zakelijke adressen bestaande uit gemeenten, instanties, onderwijsinstellingen voor beroepsonderwijs, maar ook bij B2B-bedrijven (vanaf vijf medewerkers in relevante branches). Digitaal wordt de gids ook beschikbaar, houd hiervoor RegioinBedrijf.nl in de gaten voor de laatste update.

Onderdeel promotieprogramma RegioinBedrijf

Naast het regionale naslagwerk, behoren ook de portal RegioinBedrijf.nl en de netwerkbijeenkomsten RegioinBedrijf Connect tot het driedelig promotieprogramma van RegioinBedrijf. Het doel is de regionale economie te stimuleren. Dit gebeurt onder meer door de samenwerking tussen overheid, onderwijs en ondernemers te bevorderen door hen te laten werken aan hun marketingdoelstellingen en door connecties te laten plaatsvinden. Eerder dit jaar werd het naslagwerk voor de regio Centraal-Gelderland gepubliceerd. Dit najaar zal regio West- en Midden-Brabant in kaart worden gebracht.

Exemplaar ontvangen?

Bent u benieuwd naar de nieuwe editie Noordoost-Brabant 2017-2018 en wilt u graag een exemplaar per post ontvangen of wilt u deze in uw mailbox? Stuur dan een email naar online@regioinbedrijf.nl of bel naar (0416) 286 186.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!