RegioinBedrijf verhuist naar groter kantoor in Waalwijk

  • RegioinBedrijf nieuws
  • RegioinBedrijf

RegioinBedrijf verhuist naar nieuw kantoor in Waalwijk. De organisatie verhuist vanwege groei naar een grotere locatie. Per 1 juni 2017 vestigt RegioinBedrijf zich aan de Schutweg 13a in Waalwijk.

Frans Moraal, directeur van de organisatie, is blij met de naderende verhuizing. “De doorontwikkeling van ons concept heeft ervoor gezorgd dat RegioinBedrijf de afgelopen jaren sterk gegroeid is. Ons huidige kantoor voldoet daarom niet meer aan onze toenemende wensen. Een nieuw kantoor met een betere zichtbaarheid is dan ook een logische stap voor ons.”

Verbeterde faciliteiten

Het nieuwe pand is in meerdere opzichten een verbetering. “Het pand ligt praktisch aan de snelweg A59 en heeft dus een centrale ligging ten opzichte van steden als ‘s-Hertogenbosch en Tilburg”, aldus Moraal. Naast de bereikbaarheid biedt de verhuizing ook andere voordelen. Moraal vervolgt: “We gaan er qua kantoorfaciliteiten sterk op vooruit. De locatie is ruimer en praktischer ingedeeld en we richten enkele flexplekken in waar in alle rust gewerkt kan worden.”

Groeien met RegioinBedrijf

Door de verhuizing gaat RegioinBedrijf met nog meer vertrouwen de toekomst tegemoet. “Vanuit deze locatie kunnen wij ons nog beter richten op onze missie. Wij streven ernaar de zakelijke regio op de kaart zetten, de onderlinge samenwerking tussen de 3 O’s te bevorderen en de regionale economie te stimuleren. We willen nog verder groeien met ons bedrijf en ik ben ervan overtuigd dat deze locatie die groei kan faciliteren”, aldus de tevreden directeur van RegioinBedrijf.

Nieuwe gegevens

Naast een nieuw adres en postcode blijven de overige (contact)gegevens van RegioinBedrijf gelijk:

RegioinBedrijf
Adres: Schutweg 13 a
Postcode: 5145 NP Waalwijk
Tel. (0416) 286186
Email: online@regioinbedrijf.nl
Website: www.regioinbedrijf.nl
De Poorterij B.V. - KvK Tilburg nr. 18042813

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!