Themaspecial december: zakelijke dienstverlening

Themaspecial december: zakelijke dienstverlening
  • RegioinBedrijf nieuws

Bij RegioinBedrijf doen wij ons uiterste best om er voor te zorgen dat uw content bij de juiste mensen terecht komt. Iedere dag bevinden er zich tientallen lezers op ons platform. Toch iets gemist? In deze rubriek laten wij u weten wat de mustreads van het moment zjin. Zo bent u altijd op de hoogte.

V.O. Patents & Trademarks start met cursussen over intellectueel eigendom

De cursussen worden verzorgd vanuit haar IP Academy. Wie nog betrekkelijk onbekend is met IE, maakt in de basiscursus kennis met de verschillende vormen hiervan. Lees meer.

Landgoed Ulvenhart zet mensen in hun kracht

Landgoed Ulvenhart investeert volop in haar locatie en in het trainingsprogramma Ulvenhart Academy. Haar teambuildingsactiviteiten staan bekend om het blijvend effect dat ze op deelnemers weten achter te laten. Lees meer.

Vraag naar flexibele werkplekken steeds groter

De projecten die Office Cabling Systems aanpakt, laten zien dat ze volop met de toekomst en een flexibele manier van werken bezig is.Toch wilde het bedrijf dit jaar ook even stilstaan bij het verleden: ze vierde haar vijftienjarig bestaan. Lees meer.

HEVO laat werknemers plezierig werken in een inspirerende omgeving

Gelukkige medewerkers worden minder snel ziek, werken beter samen, zijn creatiever en gaan beter om met veranderingen: voordelen van een werkplek die rekening houdt met persoonlijke voorkeuren. Lees meer.

Uw boodschap wint aan kracht op deze locatie

Vergaderen in de boomgaard of aan de rand van de slotgracht? Of gewoon in één van de sfeervolle zalen of salons, met aansluitend een borrel of diner? Weinig vergaderingen hebben zo’n impact als bij Kasteel Wijenburg! Lees meer.

Hulp nodig bij de social return verplichting? Schakel een schoonmaakbedrijf in

Zo’n 11% van het personeelsbestand van Jos Veens, van Maas en Waal Schoonmaak, heeft een afstand tot de arbeidsmarkt. De keuze deze mensen mee te laten draaien, is voor hem vanzelfsprekend. “Het werk dat wij doen, leent zich hier uitstekend voor.” Lees meer.

Huys ter Schelde weet bedrijfsleven te verwennen

Wilt u een congres, symposium, receptie of bedrijfsfeest organiseren op een bijzondere locatie en er zeker van zijn dat uw gasten ook op culinair gebied ook verwend worden? Dan bent u bij Huys ter Schelde in Koudekerke op het juiste adres. Lees meer.

AMC blikt vooruit op de toekomst: dezelfde focus, meer slagkracht

AMC Groep is met 550 werknemers de grootste werkgever in de gemeente Wijchen. Na het overlijden van oprichter Jan Kersten in oktober van vorig jaar, werd het bedrijf per 1 januari 2017 overgenomen door ICS Groep. Lees meer.

Mkb'ers kunnen per januari 2018 deze wetswijzigingen verwachten

Als ondernemer krijgt u vanaf 1 januari 2018 te maken met nieuwe wetten en regels. Welke zijn voor het mkb van belang? Dit zijn de belangrijkste wetswijzigingen voor mkb'ers in 2018. Lees meer.

De rol van ergonomische bedrijfsinrichting wordt onderschat

´Met een ergonomisch verantwoorde werkplek blijven medewerkers langer gezond en gemotiveerd´, vertelt Frodo Rijk, eigenaar van Human Workspace in Oosterhout. Lees meer.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!