Themaspecial ontwikkelingsmaatschappijen

Themaspecial ontwikkelingsmaatschappijen
  • RegioinBedrijf nieuws

Elke regio kent regionale ontwikkelingsmaatschappijen, samenwerkingsverbanden en initiatieven ter stimulering van de regionale economie. Deze ontwikkelmaatschappijen brengen wij komende maand extra onder de aandacht.

RegioinBedrijf toont via verschillende kanalen de initiatieven en ontwikkelingen die zich binnen specifieke regio's afspelen, bevordert de vindbaarheid en samenwerking en stimuleert hiermee de regionale economie. Dit doen wij door middel van onze regionale naslagwerken, online publicaties en netwerkbijeenkomsten. Veel belangrijke initiatieven vinden immers plaats namens ontwikkelingsmaatschappijen. Om deze ontwikkelingsmaatschappijen onder uw aandacht te brengen, verschijnt er later deze maand een themaspecial in de vorm van een nieuwsbrief.

Triple helix

Voor een goede regiomarketing zijn sterke regio’s essentieel. Regionale economische netwerken van gemeenten, kennisinstellingen en bedrijfsleven (de 'triple helix') zijn een motor van economische ontwikkeling, innovatie en bevordering van de werkgelegenheid. En juist dàt willen wij illustreren aan de hand van onze themaspecial.

Mis de themaspecial ontwikkelingsmaatschappijen niet!

Op 23 februari 2017 verschijnt onze themaspecial in de vorm van onze nieuwsbrief. Staat u nog niet ingeschreven? Meld u dan aan en mis deze special niet!

Aanmelden RegioinBedrijf Nieuwsbrief

 

 

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!