Vacature bij RegioinBedrijf: commerciële telefonische salestopper

Vacature bij RegioinBedrijf: commerciële telefonische salestopper
 • RegioinBedrijf nieuws
 • RegioinBedrijf

RegioinBedrijf is op zoek naar een commerciële telefonische salestopper die van uitdagingen houdt. Het gaat om een functie van 32 uur per week. Lees snel verder!

Commerciële telefonische salestopper (32 uur per week)

Je begint je werkdag om half 9 in het kantoor van RegioinBedrijf in Waalwijk. Je neemt een slok koffie en opent de agenda van de directeur. Je ziet dat er zojuist een afspraak is gecanceld; je moet aan de slag. Je hebt als doel om weer verkoopkansen te creëren. Je gaat op zoek naar relevante organisaties en hebt input gekregen van collega’s van binnen- en buitendienst. Jij weet echter zelf jouw draai hieraan te geven. Jij weet precies waar de verkoopkansen liggen op het vlak van koude acquisitie. Nu is het zaak te weten te komen wie de directeur is. Je bekijkt LinkedIn, je belt en vertelt vervolgens haarfijn waarom een afspraak voor het RegioinBedrijf-concept zo belangrijk is. Het resultaat? Een afspraak. “Yes, dat is gelukt.”

Houd jij van uitdagingen? Wil jij een kernfunctie binnen onze organisatie vervullen? Ben jij een doorzetter en is ‘nee’ voor jou geen antwoord? Dan ben jij misschien wel de beltopper die wij zoeken. Lees snel verder!

Taakomschrijving

Als commerciële telefonische salestopper maak je (koude) afspraken voor de buitendienst. Je zoekt actief naar verkoopkansen en ziet problemen als uitdagingen. Je gesprekspartners zijn directies, aangezien RegioinBedrijf haar concept verkoopt op dit niveau. Je beheert de agenda van de buitendienst door afspraken in te plannen en behoud een optimale balans tussen reistijd en kwalitatief goede afspraken. Naast commercieel ben je ook organisatorisch en administratief sterk.

Wij zoeken iemand die:

 • Proactief te werk gaat;
 • Beschikt over doorzettingsvermogen;
 • Commercieel is ingesteld en communicatief sterk is;
 • Snel en accuraat werkt;
 • Ervaring heeft met koude acquisitie;
 • In staat is op directieniveau afspraken in te plannen.

Wat bieden wij:

 • Afwisselende en zelfstandige werkzaamheden;
 • Volop uitdaging met ruimte voor eigen inbreng en verfrissende ideeën;
 • Een Informeel en hardwerkend team van collega’s bij wie werkplezier hoog in het vaandel staat.

Het succes ligt bij deze functie in jouw hand. Weet jij goed te presteren dan breng jij de organisatie naar een hoger niveau, dan behoort een lange arbeidsduur tot de mogelijkheden.

Interesse? Neem contact op!

Spreekt deze vacature jou aan? Dan maken wij graag kennis met je. Stuur een email met jouw CV en motivatiebrief naar Cary Burgel, emailadres: info@regioinbedrijf.nl. Als je vragen hebt, bel dan naar 0416-286186. We staan je graag te woord.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!