Zomerserie ‘Even voorstellen…Anita den Teuling’

Zomerserie ‘Even voorstellen…Anita den Teuling’
  • RegioinBedrijf nieuws

Deze zomerweken leken ons een prima moment om u kennis te laten maken met de mensen achter RegioinBedrijf. In de komende weken stellen wij onze accountmanagers online aan u voor. Deze week accountmanager Anita den Teuling (53).

Anita is binnen RegioinBedrijf verantwoordelijk voor de regio Noordoost-Brabant en tal van andere hand-en-span-diensten binnen het bedrijf. Ze is sinds begin 2014 werkzaam bij RegioinBedrijf. ‘Via een oud collega werd ik gewezen op een vacature op Facebook. Ik heb meteen een afspraak gemaakt en werd aangenomen. Zelfs voor 32 uur, terwijl het een vacature voor 24 uur was,’ vertelt Anita. Inmiddels is ze dus alweer zo’n zes jaar werkzaam voor het bedrijf. 

Het was voor Anita niet direct een logische stap om bij RegioinBedrijf aan het werk te gaan, aangezien haar achtergrond ergens totaal anders ligt. ‘Dat is een grap ja, want ik ben namelijk opgeleid voor ziekenverzorgende. Vanwege de kleine kinderen en een scheiding werd het onregelmatig werken een probleem. Via een uitzendbureau kwam ik in de catering terecht en via een vriendin in de telemarketing terecht gekomen. En zo uiteindelijk bij RegioinBedrijf.’

Klancontact geeft voldoening

RegioinBedrijf is een relatief kleine organisatie, waardoor je werk zeer divers is. ‘Ik ben eigenlijk een soort manusje van alles. Ik beheer de afspraken van onze directeur, neem de telefoon aan, heb contact met klanten, verstuur offertes en zo kan ik nog wel even doorgaan’, lacht Anita. ‘Het voordeel hiervan is dat iedere dag anders is.’

Het meeste voldoening in haar werk haalt Anita uit het klantencontact. ‘Naast telefoneren vind ik dit nog wel het leukste. Alle verhalen van de mensen die je spreekt. Niet alleen zakelijk, maar ook privé. Het interesseert mij wat mensen bezighoudt.  Ik kreeg zelfs een keer de vraag van een klant of ik het weekend mee kwam inluiden.’

In dat klantcontact ligt volgens Anita dan ook de kracht van RegioinBedrijf. ‘De betrokkenheid van onze organisatie bij de klanten is groot. Nu gebeurt dat vooral telefonisch, maar ik denk dat het goed zou zijn als de accountmanagers online wat vaker bij klanten op bezoek gaan voor een nog beter beeld en contact. Hoewel dat door de coronacrisis nu natuurlijk wat lastiger is.’

Vakanties zijn top

Maar er is meer in het leven dan werk alleen. Naast accountmanager online is Anita ook moeder. ‘We hebben een samengesteld gezin met vijf kinderen. En sinds een paar maanden ben ik zelfs trotse oma van een kleinzoon.’

Haar vrije tijd brengt Anita graag door op de fiets of de ski’s. ‘Het liefst samen met vrienden en familie natuurlijk.’ En voor een leuke vakantie is ze ook altijd wel te porren.  ‘Alle vakanties vind ik top. Zowel rondreizen over de wereld als kamperen in Nederland. Zelfs een weekendtrip zie ik als een vakantie’. 

Op de vraag ‘waar wil je over tien jaar staan?’ komt een rap antwoord. ‘Lekker thuis met mijn partner genieten van het leven. Maar zolang RegioinBedrijf er is blijf ik tot mijn pensioen! Gezelligheid met klanten en collega’s, ik houd ervan!!!’

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!