Interviews Midden-Brabant - Toerisme & Recreatie

  • Toerisme & Recreatie ‘In onze businessclub is het prima netwerken’ Lang hoeft Richard Beenackers niet na te denken als hij in 2007 de kans krijgt om, samen met zijn broer, de door zijn ouders opgerichte Golfbaan Princenbosch over te nemen. Nog altijd geniet hij van het werk op de baan, die ook voor ondernemers het nodige te bieden heeft.
  • Toerisme & Recreatie Meet Brabant! Kies voor Brabant voor uw vergadering, congres of evenement. Brabant staat bekend als de meest gastvrije én innovatieve regio van Nederland. Onze zuidelijke provincie biedt een keur aan unieke congres- en evenementenlocaties, verblijfsaccommodaties en professionele toeleveranciers voor de zakelijke toerist.
  • Toerisme & Recreatie Conferentiecentrum Bovendonk legt gast nog meer in de watten Conferentiecentrum Bovendonk in het West-Brabantse Hoeven heeft een flinke gedaantewisseling ondergaan. Er kwam een nieuwe strakke website, er werd geïnvesteerd in het horecagedeelte en last but nog least is er een flinke managementverjonging doorgevoerd. Wat de gast daarvan merkt? ‘Nog meer service, energie en flexibiliteit’.
  • 10-01 ‘De conferentiehotels vormen een collectie van unieke plekken’
Golfbaan Princenbosch Golfbaan Princenbosch

Topgolfbaan om (ook) te netwerken