Sectoren Midden-Brabant

Sectoren Midden-Brabant

Midden-Brabant

Logistiek

Logistics Cities is het economische project van Midpoint Brabant voor de logistiek in Midden-Brabant. Het miljoenenproject moet ervoor zorgen dat de regio rond Waalwijk en Tilburg in de logistieke top kan blijven meedoen.
Meer over: Logistiek in Midden-Brabant

Aerospace & Maintenance

Het Aerospace en Maintenance Cluster moet Midden-Brabant op de kaart zetten als de regio op het gebied van luchtvaartmaterieel en maintenance. De al aanwezige Aerospace industrie, zoals het RWTC, en de verschillende toekomstige projecten is vooral geconcentreerd in de gemeente Gilze en Rijen.
Meer over: Aerospace & Maintenance in Midden-Brabant

Recreatie & Toerisme

De Recreatie en Toerisme sector in Midden-Brabant is alom aanwezig met topattracties als vestingstad Heusden, de Efteling en de Beekse Bergen. Met het programma 'Leisure Boulevard' wil Midpoint Brabant de toppositie van Midden-Brabant als leisure topregio behouden.
Meer over: Leisure Boulevard

Zorg

De sterke economische aanwezigheid van de zorgsector in Midden-Brabant wordt ondersteund door het project Care Avenue van Midpoint Brabant. Met het inzetten van social innovation moet de zorgsector in Midden-Brabant verder uitgroeien tot ideale vestigingsplaats voor de zorgsector.
Meer over: de zorgsector in Midden-Brabant