Care Avenue Midden Brabant - Midpoint

Care Avenue

Midpoint Brabant, de regio van social innovation, is ook aanjager van nieuwe zorgconcepten. De Care Avenue is hier van het tastbare resultaat. Het is het jongste werkgebied van de innovatieregio, maar de ambities zijn er niet minder om.

Terecht: Midden-Brabant heeft een aantal voorzieningen (variërend van specialismen, verzekering, wellness, familieaccommodaties tot natuurbeleving) die een reeks bijzondere zorgconcepten mogelijk maken. Crosssectoraal, dus bijvoorbeeld ook in samenwerking met de Leisure Boulevard!

De Dementie Experience, de Chronische Zorg Campus, het inschakelen van leisure-accommodaties in de gezondheidszorg - ziedaar een aantal aansprekende projecten van social innovation aan de Midpoint Care Avenue. Het Hart van Brabant heeft er veel meer in petto voor de sector die nu al veruit de grootste regionale werkgever is en aan de vooravond staat van de vergrijzing van steeds meer en vitalere bewoners.

Mobiliteit in de zorg neemt steeds meer toe

Zij hebben nieuwe wensen en Midden-Brabant kan hen op verrassende wijze accommoderen. De mobiliteit in de zorg neemt ook steeds meer toe. Het Hart van Brabant kan hiervan meeprofiteren met zorgaanbiedingen die landelijk en internationaal aandacht trekken. Ook dat behoort tot de ambities van de Midpoint Care Avenue, die nu geschreven worden.

Internationaal erkende specialisaties

De regio rond Tilburg biedt reeds een verrassend palet van internationaal erkende medische specialisaties. Maar daarnaast zijn de wellness-voorzieningen, de verzekeringssector, de verblijfsmogelijkheden in gezins- en familieverband en de chronische zorg-aanpak spreekwoordelijk. Social innovation in de zorgsector is nog maar net begonnen en zal belangrijk bijdragen aan welzijn en welvaart in de nabije toekomst.

Zeilmakerij Van der Sneppen BV Zeilmakerij Van der Sneppen BV

Standaard vlamvertragende huurzeilen en maatwerk oplossingen!