-
Regio Deal geeft impuls aan innovatie in agrifood De ministerraad heeft op 10 juli jl. ingestemd met de Regio Deal Noordoost Brabant. Hiermee hebben we voor het eerst in de geschiedenis van de regionale samenwerking in Noordoost-Brabant een Regio Deal met het Rijk gesloten!
- 16 jul., 2020
- Lees verder
- Agrofood & Biobased
-
Crisis stimulans om door te gaan met robotisering agrarische sector Door de coronacrisis is duidelijk geworden dat de arbeidsmigratie ineens een probleem kan zijn voor de agrarische sector. 'Daar hebben we zo nooit naar gekeken', zegt Dirk Duijzer, voorzitter van de topsector Agri & Food in een interview met Nieuwe Oogst.
- 23 jun., 2020
- Lees verder
- Agrofood & Biobased
-
Programma vernieuwde Dutch Food Week 2019 bekend Het programma van de vijfde editie van Dutch Food Week, voorheen Dutch Agri Food Week, is bekend. Van kookwedstrijd voor kinderen tot Startup Challenge georganiseerd door jong talent én gevestigde ondernemers: Dutch Food Week is dit jaar uitgebouwd en in een nieuw jasje gestoken.
- 16 sep., 2019
- Lees verder
- Agrofood & Biobased
- 21-01 Brabanders in gesprek op Brabantse Voedsel1000
- 08-01 FOOD2020 krijgt vervolg met nieuwe subsidieronde
- 12-12 Grande finale Brabant European Region of Gastronomy
- 29-10 71.000 bezoekers voor Dutch Agri Food Week 2018
- 08-10 Vierde editie Dutch Agri Food Week van start
- 03-10 Voedselregio’s slaan handen ineen: Food NL
- 27-09 Regio West-Brabant zet sterk in op verdere ontwikkeling van groene economie
- 10-09 Brabantse instellingen werken samen aan beter eten in de zorg
- 13-08 RVO.nl zoekt innovaties voor biobased economy
- 23-05 Vivera ontwikkelt 's werelds eerste Vega Biefstuk
- 22-05 Dutch Agri Food Week 2018 open voor inschrijving
- 03-05 Kunststoffen Applicatie & Training Centrum (KATC) gebouwd in Bergen op Zoom
- 24-04 Dutch Agri Food Week 2018 legt focus op toekomst Nederlandse voedselproductie
- 05-04 Wie zijn dé voedselveranderaars van de toekomst?
- 28-03 Mist tegen voedselverspilling
- 20-03 Kabinet steunt bedrijven in strijd tegen voedselverspilling
- 08-03 Brabant dit jaar Europese Regio van de Gastronomie