-
HEVO lanceert CO2MPAS Met HEVO CO2MPAS houden vastgoedbeheerders koers in het voldoen aan de eisen uit het Klimaatakkoord en de sectorale routekaarten (50% reductie CO2 in 2030 en 95% reductie in 2050 maar ook een gasloze gebouwenvoorraad).
- 12 jan., 2021
- Lees verder
- Innovatie & MVO
-
Duurzaam ondernemen – Steeds meer investeringen in bedrijfspandisolatie De overheid legt steeds meer nadruk op duurzaamheid. Dat geldt voor de dagelijkse gang van zaken, maar ook zeker voor het bedrijfsleven. Als ondernemer heeft u verschillende mogelijkheden om uw bedrijf of zaak te verduurzamen. Vaak denken we daarbij aan duurzamere manieren van transport of distributie, maar u kunt het ook dichter bij huis zoeken.
- 28 dec., 2020
- Lees verder
- Innovatie & MVO
-
Vijf tips voor circulair aanbesteden Circulariteit start bij het formuleren van een visie op circulariteit en vervolgens aan de hand van de visie daadwerkelijk een circulair gebouw ontwerpen en bouwen. Een hele trits aan activiteiten die je opeenvolgend aan elkaar uitvoert om uiteindelijk daadwerkelijk de sleutel om te draaien in een circulair gerealiseerd gebouw.
- 15 dec., 2020
- Lees verder
- Innovatie & MVO
- 15-12 Strategisch energie inkopen: zo doe je dat
- 08-12 Hoe kan een bedrijf een nieuw product maken?
- 19-11 Investeer in een energiezuinig kantoorpand voor 2023
- 09-11 Happy Idiots biedt dealeroplossing voor lokale bedrijven
- 23-07 Van welke grote bedrijven kunnen we leren als het gaat om duurzaamheid?
- 01-07 Meer duurzaamheid in het facilitair management: 5 handige tips
- 30-06 20 miljoen euro in Tilburgs Klimaatfonds
- 16-06 Energielabel-C of beter voor bedrijfspanden verplicht vanaf 2023
- 15-04 Corona-gerelateerde producten maken? Check octrooirechten.
- 06-04 Energielabel bedrijfspand aanvragen: voldoe aan de labelplicht
- 12-03 Nieuwe voucherregelingen S3FOOD open
- 05-03 Wat weet jij al van de SLIM-regeling
- 24-02 Subsidieregeling MKB innovatiestimulering topsectoren Zuid-Nederland
- 17-02 Meld u aan voor de MKB Data Science top 50
- 10-02 Voeding, zorg en innovatie samen op het menu van GOOD FOOD
- 06-02 Productieprocessen optimaliseren en efficiënter maken
- 29-10 Het borrelt steeds meer in Gemert-Bakel…