Interviews West-Brabant - Agrofood & Biobased

  • Agrofood & Biobased Brabant Water: aan de bron van veilig voedsel De Nederlandse agrarische sector geldt als één van de meest innovatieve ter wereld. De voedselproductie staat op een hoog niveau en voldoet aan strikte eisen op het gebied van voedselveiligheid en duurzaamheid. Juist daarom is het van belang dat ondernemers in de intensieve veehouderij kiezen voor hoogwaardig water bij diervoeding. Brabant Water heeft als dé waterleverancier bij uitstek het antwoord in handen, zegt accountmanager Jack Jacobs. “Wij bieden zekerheid van levering, zonder gezondheidsrisico's voor mens en dier.”
  • Agrofood & Biobased Hoge omloopsnelheid vis garandeert kwaliteit en service Kwaliteit en service. Als bedrijven deze woorden laten vallen, is dat bijna altijd een marketingverhaal. Maar bij Vishandel Schot is dat zeker niet het geval. “Kwaliteit en service gaan bij ons bedrijf altijd samen”, zegt Sander Deurloo.
  • Agrofood & Biobased Opleidingspartner van de foodbranche De levensmiddelenindustrie en Helicon horen bij elkaar. Het is dan ook geen verrassing dat Helicon Bedrijfsopleidingen veel opleidingen verzorgt voor medewerkers die bij foodbedrijven werken.
  • 23-04 Strootman Group, verrassing verleidt
Office Cabling Systems OCS: Totaalleverancier in kabelmanagement

Oplossingen voor alle kantoor- en werkplekbekabeling