Sinds Nederland te maken heeft met het coronavirus zijn er veel dingen waar we op moeten letten, wat wel mag en wat niet mag. Dit geldt zowel voor de privésituatie als voor alles wat te maken heeft met werk. In veel beroepsgroepen zijn medewerkers namelijk vanuit huis aan het werk. Een keuze waar niet iedereen blij mee is, maar wat voor velen het enige alternatief is.
Food NL trapt de samenwerking af op het terrein van voedselonderwijs in de drie regio’s die deel uitmaken van Food NL: Greenport Venlo, AgriFood Capital Noordoost-Brabant (AFC) en
Regio Foodvalley. Kinderen in de groepen 5 tot en met 8 van het basisonderwijs leren daarmee de waarde van goede voeding kennen.
Ondanks dat we elkaar proberen op te peppen, is de coronacrisis voor velen een periode die steeds lastiger wordt. Door het thuiszitten en het moeten missen van contact, krijgen we te maken met gevoelens van onrust, angst, onzekerheid, spanning en/of eenzaamheid. Tijd om daar iets aan te doen.