Sectoren Zuidoost-Brabant

Sectoren Zuidoost-Brabant

Automotive

De auto van de toekomst is een high tech systeem op wielen. Brainport is sterk op dit gebied. Daarom vindt je er tientallen automotive bedrijven ie zich nu met succes op de industrie richten.
Meer over: de Automotive sector in Brainport

Food

Initiatieven op het gebied van food in de regio Helmond worden herkenbaar met het beeldmerk Food Capital, een nieuw initiatief tussen overheid, onderwijs en ondernemers in de regio met als doel de foodsector verder op de kaart te zetten.
Meer over: de Food sector in Zuidoost Brabant

High Tech

De regio Zuidoost Brabant wordt gekenmerkt door zijn sterk innoverende vermogen in de technologische sector. Innoveren is niet altijd eenvoudig, daarom biedt Syntens innovatieadviseurs die u verder helpen bij uw innovatieproces.
Meer over: High Tech Systems & Materials

Lifetec & Health

Een uitgebreid netwerk van bedrijven in Brainport Regio Eindhoven is actief op het gebied van 'lifetec': de verzamelnaam voor 'medische technologie en life sciences'. Wereldleidende ontwikkelaars en producenten zijn bijvoorbeeld Frencken, Sioux en Philips Medical Systems,
Meer over: Lifetec & Health

Design

Design is al vele jaren een belangrijke sector in de Brainport regio. Als innovatieve en creatieve stad is Eindhoven vanuit haar technologische en industriële achtergrond uitgegroeid tot het middelpunt van een regio waar vele vernieuwende producten worden bedacht, ontwikkeld en geproduceerd.
Meer over: Design in de Brainportregio