RegioinBedrijf Connect

home »

RegioinBedrijf Connect:
Netwerkbijeenkomsten die verbinden op niveau

De netwerkbijeenkomst RegioinBedrijf Connect is het verlengstuk van het regionale promotieprogramma en brengt het netwerk doelgericht en persoonlijk met elkaar in contact. De bijeenkomsten zorgen dankzij de zorgvuldig geselecteerde doelgroep van directie en projectleiders voor effectief netwerken, waarbij kennisdeling centraal staat.

Maak tijdens RegioinBedrijf Connect kennis met het netwerk van RegioinBedrijf en kom in contact met partijen die relevant zijn voor uw organisatie of branche. 

Verbinden van Ondernemers, Onderwijs en Overheid

Het is ons doel om de zakelijke regio op de kaart te zetten en de samenwerking tussen de 3 O's te bevorderen. Kennis, interactie en connectie zijn drie kernwoorden die centraal staan tijdens het gevarieerde dagprogramma;

  1. Kennis

   RegioinBedrijf Connect - kennisGastsprekers geven lezingen over onderwerpen die u tot denken aanzetten en u voorbereiden op de dag van morgen.
  2. Interactie

   RegioinBedrijf Connect - interactieUiteenlopende thematafels en workshops waar u met relevante partijen aan tafel zit en tot verbindende dialogen komt. 

   Wilt u te weten komen wat er tijdens de thematafels besproken wordt? Lees de verslagen van de thematafels van RegioinBedrijf Connect op 20 juni 2017 Gelderland.
  3. Connectie

   RegioinBedrijf Connect - connectie
   Het walking diner is de ideale gelegenheid om met voor u interessante partijen te netwerken.

Komende RegioinBedrijf Connect - 12-10-2017

(Zeeland & West-Brabant)

Op donderdag 12 oktober 2017 vindt de vijfde editie van RegioinBedrijf Connect plaats bij Huys ter Schelde in Koudekerke. De volgende inspirerende sprekers komen aan bod:

 • Jo-Annes de Bat van Provincie Zeeland
 • Erwin van der Meer van Invest in Zeeland

De onderwerpen van de thematafels zijn eveneens vastgesteld:

 • Arbeidsmarkt - met Jo-Annes de Bat van de Provincie Zeeland
  Het verkrijgen en behouden van voldoende goed geschoold personeel is een groot vraagstuk. Hoe spelen we hier nog beter op in?
 • Circulaire Economie - Jean-Paul Leenknegt van de Bio Base Europe Training Center 
  Hoe kun je de transitie naar circulair denken in gang zetten binnen je organisatie?
 • High Tech - Roland Grimm van de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM)
  Hoe optimaliseer je de levenscyclus van kapitaalgoederen binnen je onderneming door de inzet van predictive maintenance?
 • Ondernemen en Online veiligheid - Herman Hartgers van de Kamer van Koophandel 
  Hoe voorkom je dat vertrouwelijke informatie in verkeerde handen belandt?

Naast de thematafels, wordt er ook een masterclass georganiseerd door Esther Schuurmans van Q4All. Lees meer informatie op Eventbrite.

Impressievideo RegioinBedrijf Connect

De volgende organisaties gingen u voor:

 RegioinBedrijf Connect - eerdere deelnemers

Heeft u nog vragen?

We helpen u graag verder. Bel ons op 0416-286186 of mail naar online@regioinbedrijf.nl in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.