RegioinBedrijf Connect

home »

RegioinBedrijf Connect:
Netwerkbijeenkomsten die verbinden op niveau

De netwerkbijeenkomst RegioinBedrijf Connect is het verlengstuk van het regionale promotieprogramma en brengt het netwerk doelgericht en persoonlijk met elkaar in contact. De bijeenkomsten zorgen dankzij de zorgvuldig geselecteerde doelgroep van directie en projectleiders voor effectief netwerken, waarbij kennisdeling centraal staat.

Maak tijdens RegioinBedrijf Connect kennis met het netwerk van RegioinBedrijf en kom in contact met partijen die relevant zijn voor uw organisatie of branche. 

Laatste RegioinBedrijf Connect - 20-06-2017

(Gelderland & Noordoost-Brabant)

Op 20 juni 2017 vond voor de vierde keer RegioinBedrijf Connect plaats. Onderwijs, Overheid en Ondernemers kwamen bij het betoverende Kasteel Wijenburg bijeen om kennis op te doen, in interactie te treden en connecties te leggen. Lees het verslag om een indruk te krijgen van deze geslaagde netwerkbijeenkomst.

Komende RegioinBedrijf Connect - 12-10-2017

(Zeeland & West-Brabant)

Op donderdag 12 oktober 2017 vindt de vijfde editie van RegioinBedrijf Connect plaats bij Huys ter Schelde in Koudekerke. Lees meer informatie op Eventbrite.

Dagindeling Regioinbedrijf Connect

Verbinden van Ondernemers, Onderwijs en Overheid

Het is ons doel om de zakelijke regio op de kaart te zetten en de samenwerking tussen de 3 O's te bevorderen. Kennis, interactie en connectie zijn drie kernwoorden die centraal staan tijdens het gevarieerde dagprogramma;

  1. Kennis

   RegioinBedrijf Connect - kennisGastsprekers geven lezingen over onderwerpen die u tot denken aanzetten en u voorbereiden op de dag van morgen.
  2. Interactie

   RegioinBedrijf Connect - interactieUiteenlopende thematafels en workshops waar u met relevante partijen aan tafel zit en tot verbindende dialogen komt. 

   Wilt u te weten komen wat er tijdens de thematafels besproken wordt? Lees de verslagen van de thematafels van RegioinBedrijf Connect op 20 juni 2017 Gelderland.
  3. Connectie

   RegioinBedrijf Connect - connectie
   Het walking diner is de ideale gelegenheid om met voor u interessante partijen te netwerken.

Impressievideo's RegioinBedrijf Connect

De volgende organisaties gingen u voor:

 RegioinBedrijf Connect - eerdere deelnemers

Heeft u nog vragen?

We helpen u graag verder. Bel ons op 0416-286186 of mail naar online@regioinbedrijf.nl in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.