RegioinBedrijf Connect

home »

RegioinBedrijf Connect - Netwerkbijeenkomsten die verbinden op niveau

Het B2B promotieprogramma van RegioinBedrijf bestaat uit 3 onderdelen: offline, online en netwerkbijeenkomsten. Maak tijdens RegioinBedrijf Connect kennis met het netwerk van RegioinBedrijf en kom in contact met partijen die relevant zijn voor uw organisatie of branche. 

RegioinBedrijf Connect - 20-06-2017

U bent welkom om aan te sluiten bij de vierde editie van RegioinBedrijf Connect. U kunt zich weer inschrijven voor de komende netwerkbijeenkomst welke op 20 juni plaatsvindt bij Kasteel Wijenburg in Echteld.

Verbinden van Ondernemers, Onderwijs en Overheid

Het is ons doel om de zakelijke regio op de kaart te zetten en de samenwerking tussen de 3 O's te bevorderen. Kennis, interactie en connectie zijn drie kernwoorden die centraal staan tijdens het gevarieerde dagprogramma;

  1. Kennis

   RegioinBedrijf Connect - kennisGastsprekers geven lezingen over onderwerpen die u tot denken aanzetten en u voorbereiden op de dag van morgen.
  2. Interactie

   RegioinBedrijf Connect - interactieUiteenlopende thematafels en workshops waar u met relevante partijen aan tafel zit en tot verbindende dialogen komt. 

   Wilt u te weten komen wat er tijdens de thematafels besproken wordt? Lees de verslagen in de publicatie van RegioinBedrijf Connect in Zuidoost-Brabant.
  3. Connectie

   RegioinBedrijf Connect - connectie
   Het walking diner is de ideale gelegenheid om met voor u interessante partijen te netwerken.

Impressievideo's RegioinBedrijf Connect

De volgende organisaties gingen u voor:

 RegioinBedrijf Connect - eerdere deelnemers

Heeft u nog vragen?

We helpen u graag verder. Bel ons op 0416-286186 of mail naar online@regioinbedrijf.nl in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.