RegioinBedrijf Connect

RegioinBedrijf Connect:
Netwerkbijeenkomsten die verbinden op niveau

De netwerkbijeenkomst RegioinBedrijf Connect is het verlengstuk van het regionale promotieprogramma en brengt het netwerk doelgericht en persoonlijk met elkaar in contact. De bijeenkomsten zorgen dankzij de zorgvuldig geselecteerde doelgroep van directie en eindbeslissers voor effectief netwerken, waarbij kennisdeling centraal staat.

Zo’n drie keer per jaar worden onze relaties – bestaande uit overheid, onderwijs en ondernemers (3 O’s) – gericht met elkaar in contact gebracht tijdens RegioinBedrijf Connect, waar kennis wordt gedeeld en nieuwe verbindingen gelegd. Hierbij richten wij ons expliciet op directies en projectleiders. Zij komen niet alleen iets halen, zij komen ook kennis brengen. Juist dát maakt deze netwerkbijeenkomsten zo waardevol.

Programma

Het dagprogramma van RegioinBedrijf Connect valt uiteen in drie delen: Kennisdeling, Interactie en Connectie.  

 1. Kennisdeling 
  RegioinBedrijf Connect - kennis

  Met twee inspirerende gastsprekers die stil staan bij innovaties, nieuwe marktmogelijkheden en ontwikkelingen.
 2. Interactie
  RegioinBedrijf Connect - interactie

  Naast een interactieve masterclass, worden verschillende thematafels gevuld met relevante partijen, bestaande uit zowel bedrijfsleven, onderwijs als overheid. De gevarieerde samenstelling gaat met elkaar het gesprek aan over actuele vraagstukken, die aansluiten bij de economische thema’s. Elke thematafel wordt voorgezeten door een tafelvoorzitter die als expert de discussies in goede banen leidt.

  De thematafels zijn een interactieve en prettige manier om in contact te komen met relevante partijen en zorgt dat netwerken gemakkelijk tot stand komt.

  Wilt u te weten komen wat er tijdens de thematafels besproken wordt? Lees de verslagen van de thematafels Arbeidsmarkt, Food&Health, Duurzaamheid, Technologie en Onderwijs, van RegioinBedrijf Connect op 13 november 2018 in Fort Lent.      
 3. Connectie   
  RegioinBedrijf Connect - connectie
  Aansluitend wordt alle aanwezigen een walking dinner aangeboden. Dankzij de informele sfeer is het dé ideale gelegenheid om met interessante partijen te netwerken.

Impressievideo RegioinBedrijf Connect

Bijwonen RegioinBedrijf Connect

Bent u ook benieuwd wat RegioinBedrijf Connect voor uw organisatie kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op om te informeren naar de eerstvolgende bijeenkomst. Laat u kosteloos opnemen op de gastenlijst en geef direct uw voorkeur voor een thematafel of masterclass aan. De netwerkbijeenkomsten vinden steeds in een andere regio plaats, waardoor er altijd een bijeenkomst is waar u bij aan kunt sluiten.

Een kleine greep uit de organisaties die u voorgingen:

Betrokken partijen RegioinBedrijf Connect

Heeft u nog vragen?

We helpen u graag verder. Bel ons op 0416-286181 of mail naar connect@regioinbedrijf.nl in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.