RegioinBedrijf Connect

Netwerkbijeenkomsten die verbinden op niveau

De netwerkbijeenkomst RegioinBedrijf Connect brengt directies en eindbeslissers, uit zowel het bedrijfsleven, onderwijsinstellingen als overheid, doelgericht en persoonlijk met elkaar in contact. De bijeenkomsten zorgen dankzij de zorgvuldig geselecteerde doelgroep voor effectief netwerken, waarbij kennisdeling en verbinding centraal staan.

Programma

Het dagprogramma van RegioinBedrijf Connect valt uiteen in drie delen: Kennisdeling, Interactie en Connectie.  

 1. Kennisdeling - Paneldiscussie
  Panelsessie Arbeidsmarkt RegioinBedrijf Connect

  Actuele thema's worden binnen een interactieve paneldiscussie besproken, zowel door de panelleden als met het publiek.
 2. Interactie - Thematafels & Masterclass
  RegioinBedrijf Connect - interactie

  Naast een interactieve masterclass, worden verschillende thematafels gevuld met relevante partijen, die met elkaar het gesprek aan gaan over actuele vraagstukken.
 3. Connectie  - Walking dinner & Netwerken
  RegioinBedrijf Connect - connectie
  Aansluitend wordt alle aanwezigen een walking dinner aangeboden. Dankzij de informele sfeer is het dé ideale gelegenheid om met interessante partijen te netwerken.

Impressievideo RegioinBedrijf Connect

Bijwonen RegioinBedrijf Connect

Vanwege het coronavirus gaat de netwerkbijeenkomst RegioinBedrijf Connect van donderdag 25 juni a.s. bij Fort Lent in Lent / Nijmegen helaas niet door. 

De impact van het coronavirus op onze gehele samenleving, en de maatregelen die daarmee gepaard gaan, zijn zo groot dat wij genoodzaakt zijn de bijeenkomst van donderdag 25 juni a.s. te verplaatsen naar DONDERDAG 19 NOVEMBER a.s. Wij hopen jullie die dag in goede gezondheid te mogen ontvangen.

Graag nodigen wij u uit om aan te sluiten bij de tiende editie van RegioinBedrijf Connect. Op donderdag 19 november bent u vanaf 14.45 uur van harte welkom bij Fort Lent in Lent / Nijmegen.

 

 

Een kleine greep uit de organisaties die u voorgingen:

Betrokken partijen RegioinBedrijf Connect

Heeft u nog vragen?

Voor vragen neemt u contact op met Annemarie de Joode of Ilona van Vught via het telefoonnummer 0416-286181 of mail naar connect@regioinbedrijf.nl.