Farma & Zorg ondernemerstips Centraal Gelderland

  • Farma & Zorg Schrijf je nu als zorgaanbieder in voor de Health Valley Bridge prijs 2021 en win € 15.000! Health Valley nodigt zorgaanbieders die actief zijn in cure en/of care, uit om vóór 1 februari 2021 projecten in de zorg in te dienen waarbij door middel van technologie, zorg dichterbij de eigen leefomgeving wordt gebracht. Dit met als doel om langer zelfstandig te kunnen blijven functioneren. Een multidisciplinaire jury beoordeelt alle inschrijvingen.
  • Farma & Zorg Letselschade en zelfstandig ondernemerschap Ondernemen en geconfronteerd worden met letselschade. Dat is geen prettige combinatie en voor veel ondernemers een groot drama. Zeker als het niet je eigen schuld is. Deze ongelukkige combinatie zorgt immers vaak voor grote problemen en daar kun je als ondernemen behoorlijk last van hebben.
  • Farma & Zorg Handel snel bij hartstilstand Je moet er niet aan denken, maar het kan ook binnen je bedrijf voorkomen; een personeelslid dat een hartstilstand krijgt. Het is zaak dan, ondanks de paniek, vooral snel te handelen. Want in geval van een hartstilstand geldt nadrukkelijk dat elke seconde telt.
  • 28-01 Innoveren in de zorg is van groot belang
Tijssen-cs Tijssen CS | Accountants & Adviseurs

Meerwaarde door samenspel