Agrofood & Biobased ondernemerstips Gelderland

  • Agrofood & Biobased Garandeer voedselveiligheid door verpakkingscontroles Verspilling stoppen en voedselveiligheid garanderen. Daarom komt GEA met de GEA OxyCheck, ’s werelds eerste niet-destructieve meetsysteem om elke MAP verpakking (Modified Atmosphere Pack) te controleren.
  • Agrofood & Biobased Agri-ondernemers: subsidie op bedrijfsbeveiliging Diefstal van dieselolie, kleine machines, gereedschap, maaiers en allerhande apparatuur… Het komt helaas regelmatig voor in de agrarische sector. Het ministerie van Veiligheid en Justitie stelt nu ruim negen ton beschikbaar voor beveiliging van agrarische bedrijven.
  • Agrofood & Biobased Het belang van vertrouwde contacten bij export in agrifood Veel Europese landen getroffen door de handelsboycot van Rusland maar ieder land is toch bezig met het zoeken van alternatieve markten. Deze zijn doorgaans niet eenvoudig te bedienen en goede vertrouwde contacten zijn noodzakelijk.
RegioinBedrijf Connect RegioinBedrijf Connect november 2018

Graag nodigen wij u uit om aan te sluiten bij de zevende editie van RegioinBedrijf Connect op 13 november bij Fort Lent in Nijmegen.