home » gemeenten »

Gemeente Bladel

Logo Gemeente Bladel

Markt 21
5531 BC Bladel
Postbus 11
5530 AA Bladel

Tel. (0497) 36 16 36
Fax (0497) 36 16 00

E-mail: info@bladel.nl
Website: www.bladel.nl

Gemeente Bladel

Economisch hart van de Kempen

Bladel is een aantrekkelijke, complete gemeente, die bestaat uit vijf dorpen met samen ruim 20.000 inwoners. De gemeente ligt erg mooi tussen de uitgestrekte bos- en heidegebieden en het weids agrarisch landschap van de Brabantse Kempen. 

Ondernemen in Bladel

De gemeente Bladel is onderdeel van de Brainport Regio en vormt het economisch hart van de Kempen. Dat uit zich onder andere in een breed aanbod van winkels, dienstverlening en in gespecialiseerde industrie. Een groot deel van die industrie is metaal gerelateerd. Daarnaast zijn er toonaangevende bedrijven gevestigd op het gebied van glastechniek, keramiek, dierengeneeskunde en farmacie. Industrie en dienstverlening zorgen samen voor meer dan 13.000 arbeidsplaatsen in de gemeente. 

Kempisch Bedrijvenpark

Ons hoogwaardige en moderne Kempisch Bedrijvenpark (KBP) in Hapert heeft een eigen afslag op de A67 en heeft uitstekende verbindingen met internationale industriële en logistieke centra zoals Antwerpen, Venlo, het Ruhrgebied en het dichtbij gelegen Eindhoven. Op deze unieke plek is het prima ondernemen.