home » gemeenten »

Gemeente Bladel

Logo Gemeente Bladel

Markt 21
5531 BC Bladel
Postbus 11
5530 AA Bladel

Tel. (0497) 36 16 36


E-mail: info@bladel.nl
Website: www.bladel.nl

BladelEconomisch hart van de Kempen

Bladel is een aantrekkelijke, complete gemeente, die bestaat uit vijf dorpen met samen ruim 20.000 inwoners. De gemeente ligt erg mooi tussen de uitgestrekte bos- en heidegebieden en het weids agrarisch landschap van de Brabantse Kempen. 

De gemeente Bladel is onderdeel van van de Brainportregio en vormt het economisch hart van de Kempen. Dat uit zich o.a. in een breed aanbod van winkels, dienstverlening en in gespecialiseerde industrie. Een groot deel van die industrie is metaal gerelateerd. Daarnaast zijn er toonaangevende bedrijven gevestigd op het gebied van glastechniek, keramiek, dierengeneeskunde en farmacie. Industrie en dienstverlening zorgen samen voor meer dan 13.000 arbeidsplaatsen in de gemeente. 

Ons hoogwaardige en moderne Kempisch Bedrijvenpark (KBP) in Hapert heeft een eigen afslag op de A67 en heeft uitstekende verbindingen met internationale industriële en logistieke centra zoals Antwerpen, Venlo, het Ruhrgebied en het dichtbij gelegen Eindhoven. Op deze unieke plek is het prima ondernemen.

Contact

Wilt u zich vestigen in de gemeente, of heeft u vragen over ondernemen in de gemeente Bladel? Neem dan con-tact op met een van de bedrijfscontactfunctionarissen:

Voor Industrie:

Guus Stappaerts, beleidsmedewerker Economische Zaken

Tel: 0497 -  36 14 48 (schakelt ook door naar mobiel)

E-mail: g.stappaerts@bladel.nl

 

Voor Vrijetijdseconomie:

Christel Rampen, medewerker Economische Zaken

Tel: 0497 - 36 14 54 (bereikbaar maandag, dinsdag en donderdag)

E-mail: c.rampen@bladel.nl

 

Voor Detailhandel 

Yvette Wijnen, beleidsmedewerker Economische Zaken

Tel: 0497 - 36 16 96 / 06 - 20 49 19 44 (bereikbaar maandag, dinsdag en donderdag)

E-mail: y.wijnen@bladel.nl