home » gemeenten »

Gemeente Ede

Logo Gemeente Ede

Bergstraat 4
6711 DD Ede
Postbus 9022
6710 HK Ede

Tel. 140318

E-mail: info@ede.nl
Website: www.ede.nl

Wonen, werken, leren, recreëren, winkelen en uitgaan… Ede beschikt over een compleet aanbod van voorzieningen. Ongeveer 2/3 van het gemeentelijk grondgebied bestaat uit het grootste natuurgebied van Nederland, de Veluwe, waaronder het Nationaal Park De Hoge Veluwe met het Kröller Müller museum. Ook voor het ondernemen is letterlijk en figuurlijk volop ruimte, dankzij zowel de ontwikkeling van nieuwe bedrijventerreinen als bijvoorbeeld de stimulans van het starterscafé. Op allerlei gebieden zijn er ontwikkelingen gaande, waarmee Ede haar ruim 107.750 inwoners een optimaal woon- en werkklimaat blijft bieden.

Volop ruimte voor bedrijven

Bedrijven die ruimte zoeken hoeven niet zo lang te wachten: Ede is volop bezig met de uitgifte van maar liefst 100 ha. op Bedrijventerrein A12.

Ideale locatie

Bereikbaarheid is voor het bedrijfsleven van levensbelang. Ede ligt in dat opzicht op een perfecte locatie aan zowel de A12 als de A30. En precies waar die twee verkeersaders samenkomen, ligt Bedrijventerrein A12 Ede-Veenendaal. Alle soorten bedrijven kunnen hier terecht op veelal prachtige zichtlocaties. Van kennisintensief tot grootschalige productiebedrijven en van starters in een bedrijvencentrum tot en met hoogwaardige showrooms. Voor de kantoren biedt het stationsgebied volop mogelijkheden.