home » gemeenten »

Gemeente Gemert-Bakel

Logo Gemeente Gemert-Bakel

Ridderplein 1
5421 CV Gemert
Postbus 10.000
5420 DA Gemert

Tel. (0492) 37 85 00

E-mail: gemeente@gemert-bakel.nl
Website: www.gemert-bakel.nl

Gemeente Gemert-Bakel

Een uitgestrekte plattelandsgemeente met veel natuur

Gemeente Gemert-Bakel is ondernemend gelegen in de innovatieve Brainport Regio en centraal gelegen tussen Eindhoven, Den Bosch, Nijmegen en Venlo. De gemeente, bestaande uit 7 dorpskernen, telt in totaal ruim 30.225 inwoners en staat bekend om haar 'vrije Heerlijckheid': bourgondisch genieten. 

Bedrijventerreinen waarborgen leefbaarheid

In iedere dorpskern beschikt de gemeente over een duurzaam bedrijventerrein die gezamenlijk mede zorg dragen voor het bereiken van maatschappelijke en economische doelen en daarmee de leefbaarheid van de dorpen waarborgen. 

Ondernemen in Gemert-Bakel

Voor uw bedrijf kunt u kunt contact opnemen met de accountmanager bedrijven en economie de heer Wiel Verhaegh of met medewerker Vastgoed: mevrouw Susanne Aben-ter Burg via onderstaand nummer en contactgegevens.

Aanmelden nieuwsbrief

Speciaal voor ondernemers die op de hoogte willen blijven van de economische ontwikkelingen in Gemert-Bakel en de regio, is er een digitale nieuwsbrief. 

Meld je nu aan en ontvang de volgende nieuwsbrief rechtstreeks in je mail.

We nodigen alle ondernemers uit om eigen nieuws en ontwikkelingen, vanuit het eigen bedrijf, te delen met ons, zodat we dit op kunnen nemen in een volgende nieuwsbrief.