home » gemeenten »

Gemeente Reusel-De Mierden

Logo Gemeente Reusel-De Mierden

Kerkplein 3
5541 KB Reusel
Postbus 11
5540 AA Reusel
Tel. (0497) 65 06 50

E-mail: gemeente@reuseldemierden.nl
Website: www.reuseldemierden.nl

Gemeente Reusel-De Mierden

Ruimte voor bedrijvigheid op een strategische locatie

Kleine Hoeven is een nieuw bedrijventerrein in de gemeente Reusel-De Mierden met kavelgroottes van minimaal 1.000m2 en maximaal 5.000 m2. Liggend in de ‘slimste regio van de wereld’ vormt Kleine Hoeven de perfecte uitvalsbasis voor lokale en regionale leveranciers van producten en kennis in deze innovatieve regio. 

Groen en gemoedelijk

Op bedrijventerrein Kleine Hoeven vindt u de juiste balans tussen ondernemende bedrijvigheid en de gemoedelijkheid van een plattelandsgemeente. In aansluiting op het groene karakter van de Kempen vormt het bedrijventerrein een plezierige bedrijvenlocatie in het groen met veel ruimte voor innovatie en ontwikkeling. 

Strategische locatie

Kleine Hoeven ligt op het kruispunt van de N284 richting Eindhoven en Turnhout en de N269 richting Tilburg. De snelweg A67 verbindt de Brabantse Kempen met het havengebied in Antwerpen, de stad Eindhoven en het logistieke centrum van Venlo. Vanuit daar zijn de economische centra van deze wereld bereikbaar via weg, water, lucht en spoor. 

Parkmanagement 

Kleine Hoeven wil een blijvend duurzaam en kwalitatief hoogwaardig bedrijventerrein zijn. Vandaar dat het bedrijventerrein collectief parkmanagement krijgt voor en door ondernemers. 

Contact

De gemeente begeleidt de ondernemers van initiatief tot oplevering. Voor meer informatie over de vestigingsmogelijkheden kunt u contact opnemen met de gemeente of via de website de website van Kleine Hoeven.